1080P'de yapar 2 ve 4K'da yapmaz. Çünkü 2K da ekran kartına daha çok yük biniyor işlemesi gereken piksel sayısı artıyor.merhaba intel i31200f ile rx 6700 xt almayı düşünüyorum acaba darboğaz olurmu olursada ne seviyede oyuna drop falan girer mi
acaba darboğaz olsa ne olur oyun donmassa sorun yok benim için de1080P'de yapar 2 ve 4K'da yapmaz. Çünkü 2K da ekran kartına daha çok yük biniyor işlemesi gereken piksel sayısı artıyor.
yada sanal 2kacaba darboğaz olsa ne olur oyun donmassa sorun yok benim için de
Yeterli bellek kullanmadığı için donmalar ve kasmalar meydana gelecek, Evet veya bilgisayar kapanma yeniden başlatma olasılığı yüksek olacak darboğaz da.acaba darboğaz olsa ne olur oyun donmassa sorun yok benim için de
yada sanal 2k
sanal olark 2 k kullansam yada gerçek 2k bir monitörde o zaman olmaz degilmiYeterli bellek kullanmadığı için donmalar ve kasmalar meydana gelecek, Evet veya bilgisayar kapanma yeniden başlatma olasılığı yüksek olacak darboğaz da.
Monitör konusunda bilgim yok, Kardeşim yanlış yönlendirmek istemem seni.sanal olark 2 k kullansam yada gerçek 2k bir monitörde o zaman olmaz degilmi
sanal 2k de mi gerçek 2k monitördemi acaba1080pde olur 2kda olmaz
Sanal 2k Dsr den bahsediyorsanız sanal 2k gerçek 2k gibidir ama görüntü hangi çözünürlükten yükselttiyseniz o çözünürlükte görünürsanal 2k de mi gerçek 2k monitördemi acaba
evet dsr den bahsed,yom dsr açarsam oyunda donma falan olurmu acba yada acmassamSanal 2k Dsr den bahsediyorsanız sanal 2k gerçek 2k gibidir ama görüntü hangi çözünürlükten yükselttiyseniz o çözünürlükte görünür
Oyunda donma ekran kartına bağlı dsr ile alakası yok donmanınevet dsr den bahsed,yom dsr açarsam oyunda donma falan olurmu acba yada acmassam
acaba 2k monitörü 1080 pde kullanmak istesek kullanabilirmiyiz2k da olmuyor ayni kart ve işlemciyi kullaniyorum.
Kullanılır ama görüntü bulanık oluyor.acaba 2k monitörü 1080 pde kullanmak istesek kullanabilirmiyiz