forum.donanimarsivi.com
Crucial RAM 16GB DDR5 4800MHz CL40 dizüstü bilgisayar belleği CT16G48C40S5 https://www.amazon.com.tr/dp/B09S2MN8JH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_SH85VMVASAH8FR9D3E1CAynı değerlerde bir ürün.
Kingston 16GB DDR5 4800MHz CL40 Notebook Rami - KVR48S40BS8-16
KVR48S40BS8-16 Kingston 16GB DDR5 4800MHz CL40 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
Güvenilirlik olarak Akakçe üzerinden yüksek değerlendirme puanına sahip ve başka forumlarda önerilmiş.
bilendenal.com Güvenilir Mi? Müşteri Şikayet ve Memnuniyet Yorumları
bilendenal.com hakkında müşteri şikayet ve memnuniyet yorumlarını incelemek için tıkla!www.akakce.com
Bilendenal.com güvenilir mi?
bu ssd yi almayı düşünüyorum Kingston A2000 diğer sitelere göre daha uygun longline 256 GB bunuda düşünüyorum fakat marka kafamda soru işareti bıraktı bu siteden alışveriş yapan oldumuforum.donanimarsivi.com
Bilendenal güvenilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Kesin bir şekilde almaya karar verdiğim Kingston A2000 SSD'yi en ucuz Bilendenal'da buldum. Bazı araştırmalar yaptım, satıcı güvenilir gibi gözüküyor fakat yine de size de sormak istedim. Bilendenal güvenilir mi?www.technopat.net
Marka farkında çip farkı da oluşabilir o da bazen sıkıntı çıkarabiliyor ama Ram güzelmiş.Crucial RAM 16GB DDR5 4800MHz CL40 dizüstü bilgisayar belleği CT16G48C40S5 https://www.amazon.com.tr/dp/B09S2MN8JH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_SH85VMVASAH8FR9D3E1C
Bu marka nasıldır değerleri aynı ve daha uygun. Birde değerler aynıysa marka farkı önemli değil mi
Birde ikinciyi 8 taksam aynı değerde sorun olur mu çünkü 32 ram a ihtiyacım yok sistemdeMarka farkında çip farkı da oluşabilir o da bazen sıkıntı çıkarabiliyor ama Ram güzelmiş.
O zaman benimkinde kullanılan hafıza cipleriyle aynı olan başka marka mi bulmaliyim. Mesela mikron sa mikron gibiMarka farkında çip farkı da oluşabilir o da bazen sıkıntı çıkarabiliyor ama Ram güzelmiş.
16+8 Önermem. 8+8 Dual çalışır , 8 single çalışır. Olacaksa 16+16 olmalı.Birde ikinciyi 8 taksam aynı değerde sorun olur mu çünkü 32 ram a ihtiyacım yok sistemde
O zaman benimkinde kullanılan hafıza cipleriyle aynı olan başka marka mi bulmaliyim. Mesela mikron sa mikron gibi
Anladım teşekkür ederim onu alayım o zaman16+8 Önermem. 8+8 Dual çalışır , 8 single çalışır. Olacaksa 16+16 olmalı.
Çip olarak aynı çipi tutturmak zor , şansa bağlı biraz ama aynı kodlarla aratınca yukarıdaki Kingston belleği buldum. O yüzden onu önerdim.
16+8 Önermem. 8+8 Dual çalışır , 8 single çalışır. Olacaksa 16+16 olmalı.
Çip olarak aynı çipi tutturmak zor , şansa bağlı biraz ama aynı kodlarla aratınca yukarıdaki Kingston belleği buldum. O yüzden onu önerdim.
Kingston olan belleği aldım ancak çipleri micron çıktı galiba hynix ile sorun yaratır mı ki hiç denemeden iade mi etsem yoksa denesem mi.16+8 Önermem. 8+8 Dual çalışır , 8 single çalışır. Olacaksa 16+16 olmalı.
Anladım deneyeyim o zaman teşekkür ederimDenedikten sonra sıkıntı çıkarsa yanlış ürün olarak tekrar iade edilir bence. Uyumlu olabilir de olmayabilir de. Herkes aynı çip Ram kullanmıyor ama sıkıntısız kullananlarda var.