Acer nitro an515 7895 modelini aldım window kurdum ve ilk valorant yükledim i7 12700h işlemci olmasına rağmen valorantta 100-150 dalgalı bir fps alıyor i5 12500h olan arkadaşım bile 200-250 fps alıyor yardımcı olurmusunuz
Ekran kartı ve laptop sitesinden chipset gibi sürücüleri kurdunuz mu?Acer nitro an515 7895 modelini aldım window kurdum ve ilk valorant yükledim i7 12700h işlemci olmasına rağmen valorantta 100-150 dalgalı bir fps alıyor i5 12500h olan arkadaşım bile 200-250 fps alıyor yardımcı olurmusunuz
Acer nitro an515 7895 modelini aldım window kurdum ve ilk valorant yükledim i12700h işlemci olmasına rağmen valorantta 100-150 dalgalı bir fps alıyor i5 12500h olan arkadaşım bile 200-250 fps alıyor yardımcı olurmusunuz
Daha önce laptop kullanmadığın için pek bilgim yok ama nvdia denetim masası birde uygulaması vardı ordan elran kartı sürücü güncelledim diğerlerini windows update yaptı acerin sitesinden ayrıca bişey yüklemem gereklimi aygıt yöneticisinden bakınca soru işareti olan yok gözüküyorEkran kartı ve laptop sitesinden chipset gibi sürücüleri kurdunuz mu?
Sisteminiz sıcak olabilir msi afterburner indirip paylasirmisin değerleriDaha önce laptop kullanmadığın için pek bilgim yok ama nvdia denetim masası birde uygulaması vardı ordan elran kartı sürücü güncelledim diğerlerini windows update yaptı acerin sitesinden ayrıca bişey yüklemem gereklimi aygıt yöneticisinden bakınca soru işareti olan yok gözüküyor
muhtemelen ekran kartını kullanmıyordur ilk önce güç seçeneklerinden yüksek performansa al daha sonra grafik ayarları gelişmiş ayarlarından valorantı bulup ekran kartını seçDaha önce laptop kullanmadığın için pek bilgim yok ama nvdia denetim masası birde uygulaması vardı ordan elran kartı sürücü güncelledim diğerlerini windows update yaptı acerin sitesinden ayrıca bişey yüklemem gereklimi aygıt yöneticisinden bakınca soru işareti olan yok gözüküyor
Ekran kartı için Exprience'ı kurun ve sürücüyü güncelleyin.Daha önce laptop kullanmadığın için pek bilgim yok ama nvdia denetim masası birde uygulaması vardı ordan elran kartı sürücü güncelledim diğerlerini windows update yaptı acerin sitesinden ayrıca bişey yüklemem gereklimi aygıt yöneticisinden bakınca soru işareti olan yok gözüküyor
Nasıl yaptın acabaaarkadaşlar sorunu çözdüm müşteri hizmetlerine soruyorum cevap veremediler bile servise yolladım bakımları yapılmış zaten yeni cihaz nitro senseten fan ayarlarını artırınca daha çok ısınıyor performans yerine varsayılanda kullanınca 92 sabit performans moduna alınca ise 100 derece sabit neden böyle bilmiyorum ama sorunum düzeldi ısınma problemi yaşayan başka arkadaş varsa bilgisi olsun şuanda 200-250 fps alıyorum oda tek kanal ramden kaynaklı sanırsamEkli dosyayı görüntüle 22493