Burda herhangi bir sıkıntı olabilir mi
Termal macun tam yayılmamış ancak problem teşkil etmiyor burası. 100 derece olması için sebep değil.
Burda herhangi bir sıkıntı olabilir mi
Pcu da bir sorun yoktur dimi montajda vardırTermal macun tam yayılmamış ancak problem teşkil etmiyor burası. 100 derece olması için sebep değil.
Pcu da bir sorun yoktur dimi montajda vardır
Macun hiç temas etmemiş havada kalmış bellikiBurda herhangi bir sıkıntı olabilir mi
Çünkü hiç bir şekilde macun buraya temas etmiyor
Aynen ondan kaynaklı ama malesef şuan bir bilgisayarcıya getirdim oda çözemiyorsoğutucun işlemci ile teması yok. Alttaki soğutucu vidalarında bir sıkıntı var. Tamamen söküp baştan tak.
yanlış ayaklar ve vidalar takılmış olma ihtimali yok mu?Aynen ondan kaynaklı ama malesef şuan bir bilgisayarcıya getirdim oda çözemiyor![]()
Hocam rica etsem nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz ayni sorundan muzdaripimArkadaşlar sorunu çözük herkese teşekkürler
Tam olarak hangi soğutucu ve işlemciyi kullanıyorsunuz?Hocam rica etsem nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz ayni sorundan muzdaripim
r5 5600Tam olarak hangi soğutucu ve işlemciyi kullanıyorsunuz?
Bu yüksek ısı sorunu bilgisayarı aldığınız andan itibaren yaşadığınız bir sorun mu yoksa yeni mi başladı. Konu ile alakalı biraz daha detaylı bilgi verme şansınız var mı?r5 5600
kule tipi soğutcu dark freezer x123 pcyi 1 aydır aldım açılır açılmaz +100 dereceyi geçiyor
hocam ilk başlarda sorun yoktu ama oyun falan drop yemeye başladı bi sıcaklığa bakayım dedim core temp programı ile işlemci yanıyor 130 140 derceleri bile gördü.Daha sonra pcyi yeniden başlattım başlar başlamaz sıcaklıklar aynı.Bu yüksek ısı sorunu bilgisayarı aldığınız andan itibaren yaşadığınız bir sorun mu yoksa yeni mi başladı. Konu ile alakalı biraz daha detaylı bilgi verme şansınız var mı?