Beyler selam 5-5500 k bütçe var monitör onerirmisiniz
![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bunları öneririm bende.
Asus tuf gamın vg249q1a onerirmisinBunları öneririm bende.
Overshoot sorunu olduğundan ve rakiplerine göre kötü renk kalitesi olduğundan önermem.Asus tuf gamın vg249q1a onerirmisin
AOC ile Msi varken alınmazAsus tuf gamın vg249q1a onerirmisin
Alicagim sistem bu MSI olan alinirmi ?Overshoot sorunu olduğundan ve rakiplerine göre kötü renk kalitesi olduğundan önermem.
AOC ile Msi varken alınmaz
bence giderAlicagim sistem bu MSI olan alinirmi ?
![]()
MANTIS-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MANTIS-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bu sisteme MSI olan gidermi![]()
MANTIS-4060Ti / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MANTIS-4060Ti Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Gider tabii de o ne kötü sistem öyle.Alicagim sistem bu MSI olan alinirmi ?
![]()
Anlamadım reisGider tabii de o ne kötü sistem öyle.
Sistemin özellikleri fiyatına göre çok kötü.Anlamadım reis
Reisim birazcık özelleştirme yaptım tabiki öyle değil bana para önemli değil yeterki sistem iyi olsunSistemin özellikleri fiyatına göre çok kötü.
Yani monitörde pek uyum durumu yok zaten. Sync teknolojileri var oda freesync üzerinden bütün hepsi açılabiliyor ve çoğu monitörde freesync var artık.Reisim birazcık özelleştirme yaptım tabiki öyle değil bana para önemli değil yeterki sistem iyi olsunözelleştirmelerim şöyle:
Ryzen 5 5600 kutulu
SSD 1 TB Samsung 980 1 TB
Sistem toplam
27.700 TL tutuyor
MSI markalı monitöre bu özellikteki sistem uyumlu olurmu efendim
AMD bı sistem istemediğim için gerek yokYani monitörde pek uyum durumu yok zaten. Sync teknolojileri var oda freesync üzerinden bütün hepsi açılabiliyor ve çoğu monitörde freesync var artık.
Yani sistem biraz pahalı geldi bana. Aynı fiyata daha iyileri toplanabilir diye düşündüm ama sen bilirsin.
Msi olanı alabilirsin. Bütçen varsa aoc daha iyi olur.
Alicagim sistem bu MSI olan alinirmi ?
![]()
Sisteminiz rtx mi reisimMonitör olarakta MSI g2412 alın monitörün aynısı bende var hiç bir sorun yokPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
EvetSisteminiz rtx mi reisim
Sistem güzel güzel olmasına da o fiyatı haketmiyor onu anlatmaya çalıştım. Yukarıda daha kaliteli bir sistem daha ucuza var mesela. Msi veya aoc ikiside uygun bu sistemlere.AMD bı sistem istemediğim için gerek yok
Sence attığım ve ozellestirdigim sistemin özellikleri nasıl ve MSI monitöre gidermi son bı cevap istiyorum 2-3 gün sonra sipariş vereceğim ilginden dolayı teşekkür ederim
Teşekkürler reisimSistem güzel güzel olmasına da o fiyatı haketmiyor onu anlatmaya çalıştım. Yukarıda daha kaliteli bir sistem daha ucuza var mesela. Msi veya aoc ikiside uygun bu sistemlere.