Acil Yardım Edin

eren19033q

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
22
Merhaba lise son sınıfına gidiyorum raporsuz devamsızlık 10.5 gün oldu sınıfta kalırmıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031

lucky19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba lise son sınıfına gidiyorum raporsuz devamsızlık 10.5 gün oldu sınıfta kalırmıyım?
reis ailenin haberi varsa ailene anlat yoksada anlat söylemezsen bu yüzden sınıfta kalırsan daha çok kızarlar neyse anlat işte sonra ailenle annen yada babanla yada abin varsa abinle ablan varsa ablanla git özürlüye çevirt geçen sen 12de kalma yoktu benim 37 gün devamsızlık vardı kalmadım arkadaşın 51 gün vardı oda kalmadı sene sonu sınıftakilerle dasşdaş geçmiştik onlarda son 1 ay kullanıcaz diye ful geldiler hiç devamsızlık yapmadılar kopmuştum lgjlsjgse

KS

eren19033q

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
22
Gençler devamsızlık 20 gün değil miydi? Yaa 20 gün okula gelmesen kalıyordun.
O raporlu

Hocam özürsüz 10 özürlü 20 gün şimdi hocalar bu arkadaşa acıyıp özürlüye çevirirse devamsızlığı geçer yoksa sınıfta kalır.

Aga da ayıp oldu biraz üsluba dikkat etmek lazım kardeşim.
Eğer hoca raporuluya çekserse geciyom

reis ailenin haberi varsa ailene anlat yoksada anlat söylemezsen bu yüzden sınıfta kalırsan daha çok kızarlar neyse anlat işte sonra ailenle annen yada babanla yada abin varsa abinle ablan varsa ablanla git özürlüye çevirt geçen sen 12de kalma yoktu benim 37 gün devamsızlık vardı kalmadım arkadaşın 51 gün vardı oda kalmadı sene sonu sınıftakilerle dasşdaş geçmiştik onlarda son 1 ay kullanıcaz diye ful geldiler hiç devamsızlık yapmadılar kopmuştum lgjlsjgse
Ağa evet bizde o af lakti işte şans.D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri