- Tepki
- 22
Merhaba lise son sınıfına gidiyorum raporsuz devamsızlık 10.5 gün oldu sınıfta kalırmıyım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Yapma yaKalırsın
36. Maddenin 5/a bendine bak.Yapma ya
müdürlerle aram iyi değil yapmazlarÖzürlü devamsızlığa çevirirlerse sorun yok ama çevirmezlerse işin zor
1 yıl önce 12 de kalma yoktu af vardıEskiden 19,5 gündü devamsızlık 10,5’a mı düştü? Yaşlandık
ağa cuma okul yok dediler bir hoca yok yazmisEskiden 19,5 gündü devamsızlık 10,5’a mı düştü? Yaşlandık
Toplam 30 gun 20 raporlu 10 raporsuzEskiden 19,5 gündü devamsızlık 10,5’a mı düştü? Yaşlandık
Hocam özürsüz 10 özürlü 20 gün şimdi hocalar bu arkadaşa acıyıp özürlüye çevirirse devamsızlığı geçer yoksa sınıfta kalır.Eskiden 19,5 gündü devamsızlık 10,5’a mı düştü? Yaşlandık
Aga da ayıp oldu biraz üsluba dikkat etmek lazım kardeşim.1 yıl önce 12 de kalma yoktu af vardı
ağa cuma okul yok dediler bir hoca yok yazmis
reis ailenin haberi varsa ailene anlat yoksada anlat söylemezsen bu yüzden sınıfta kalırsan daha çok kızarlar neyse anlat işte sonra ailenle annen yada babanla yada abin varsa abinle ablan varsa ablanla git özürlüye çevirt geçen sen 12de kalma yoktu benim 37 gün devamsızlık vardı kalmadım arkadaşın 51 gün vardı oda kalmadı sene sonu sınıftakilerle dasşdaş geçmiştik onlarda son 1 ay kullanıcaz diye ful geldiler hiç devamsızlık yapmadılar kopmuştum lgjlsjgseMerhaba lise son sınıfına gidiyorum raporsuz devamsızlık 10.5 gün oldu sınıfta kalırmıyım?
O raporluGençler devamsızlık 20 gün değil miydi? Yaa 20 gün okula gelmesen kalıyordun.
Eğer hoca raporuluya çekserse geciyomHocam özürsüz 10 özürlü 20 gün şimdi hocalar bu arkadaşa acıyıp özürlüye çevirirse devamsızlığı geçer yoksa sınıfta kalır.
Aga da ayıp oldu biraz üsluba dikkat etmek lazım kardeşim.
Ağa evet bizde o af lakti işte şans.Dreis ailenin haberi varsa ailene anlat yoksada anlat söylemezsen bu yüzden sınıfta kalırsan daha çok kızarlar neyse anlat işte sonra ailenle annen yada babanla yada abin varsa abinle ablan varsa ablanla git özürlüye çevirt geçen sen 12de kalma yoktu benim 37 gün devamsızlık vardı kalmadım arkadaşın 51 gün vardı oda kalmadı sene sonu sınıftakilerle dasşdaş geçmiştik onlarda son 1 ay kullanıcaz diye ful geldiler hiç devamsızlık yapmadılar kopmuştum lgjlsjgse