Acil Yardımcı Olabilir misiniz?

kaankvrck

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle hepinize merhaba bugün sistemimi upgrade edeceğim ve ufak birkaç araştırma yaptım fakat ekran kartı power supply hdd ssd ve kasaya dokunmayacağım.

Alacağım Anakart = ASUS TUF GAMING X570-PLUS 4400Mhz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 PCIe 4.0 HDMI DP ATX Anakart

Alacağım Ram = CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram

Alacağım İşlemci = AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
------------------------
Elimdeki Ekran Kartı = Sapphire Dual-X R9 280 OC with Boost

Power Supply = Zalman zm600-Glx

Kasa = Zalman z11 plus high performance

Sistem uyumlu mudur tavsiyeleriniz benim için çok önemli 10 saat içerisinde almam gerekiyor indirim süresinden dolayı teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Seçtiğiniz anakartın işlemci güç ihtiyacını kablo sayısı olarak sizdeki güç kaynağı karşılamıyor. Ya anakartı değiştireceksiniz yada PSU modelinizi. Asrock X570 Phantom Gaming 4 - 1.505,92 TL her güç kaynağı ile uyumludur ve performans olarak bir sorun teşkil etmiyor ASUS X570 TUF kadar başarılıdır ki zaten ASRock markası ASUS markasının 2. markasıdır yani marka ASUS bünyesinde bir marka kafanızda soru işareti kalmasın diye söylüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri