Açılırken Kırmızı Çizgiler Oluşuyor.

Ersin.T.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Daha dün aldığım hazır pc 12100f, rx 6600, 16 ram var. Açılırken ilk başta bu şekilde oluyor açılıyor(1sn bile ekranda kalmıyor anlık gelip gidiyo sadece ilk açılışta yapıyor) oyunlarda da bi sıkıntı olmuyor ama ilk açılışta bu şekilde olması normalmi degilse sorun ne?

KS

Ersin.T.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Daha dün aldığım hazır pc 12100f, rx 6600, 16 ram var. Açılırken ilk başta bu şekilde oluyor açılıyor oyunlarda da bi sıkıntı olmuyor ama ilk açılışta bu şekilde olması normalmi degilse sorun ne?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220722-191417_Gallery.jpg
    Screenshot_20220722-191417_Gallery.jpg
    379.5 KB · Görüntüleme: 53
KS

Ersin.T.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayır monitör içinden çıkan dp ile bağlantı yaptım. Ve bu sürekli ekranda kalmıyor dediğim gibi sadece ilk açılışta saniyelik hatta saliselik bisey

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hayır monitör içinden çıkan dp ile bağlantı yaptım. Ve bu sürekli ekranda kalmıyor dediğim gibi sadece ilk açılışta saniyelik hatta saliselik bisey
İlk post ekranında gönderilen sinyal ile alakalı sorun ama olmaması gerekiyor. Kablo yada monitör odaklı diye düşünüyorum. Farklı monitör ve kablo ile denemenizi tavsiye ederim.

KS

Ersin.T.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk post ekranında gönderilen sinyal ile alakalı sorun ama olmaması gerekiyor. Kablo yada monitör odaklı diye düşünüyorum. Farklı monitör ve kablo ile denemenizi tavsiye ederim.
Hdmi ile tv ye bağladım sorun olmadı ama dp ile monitörde gene oluyo

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri