Laptop için alacaksanız laptopunuzun içindeki ramin tıpa tıp aynısını almaya çalışın. Elinizdeki olan bu modelse aynısını yani bunu alabilirsiniz.
laptopumda 8gb gömülü var ve bir adet daha alarak 16gb yapmak istiyorum ramlere bakarken bu ramin indirimde olduğunu gördümLaptop için alacaksanız laptopunuzun içindeki ramin tıpa tıp aynısını almaya çalışın. Elinizdeki olan bu modelse aynısını yani bunu alabilirsiniz.
Elinizdeki ramin tıpa tıp aynısını almazsanız uyum sorunu yaşamanız çok muhtemel. Elinizdeki ram'e cpu z indirip bakabilir misiniz ?laptopumda 8gb gömülü var ve bir adet daha alarak 16gb yapmak istiyorum ramlere bakarken bu ramin indirimde olduğunu gördüm
Elinizdeki ramin tıpa tıp aynısını almazsanız uyum sorunu yaşamanız çok muhtemel. Elinizdeki ram'e cpu z indirip bakabilir misiniz ?
https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-1-82r4006ftr.html
aga gömülü ram bu ayrıyetten 1 slot boş
Part Number kısmındaki kodu internete yazınca bu model çıkıyor
aga gömülü ram bu ayrıyetten 1 slot boş
evet bende baktım ama 550 nerde 800tl nerde kupon artık çalışmıyor. aratılan o kod ramin numarası chipin yaniPart Number kısmındaki kodu internete yazınca bu model çıkıyor
Hepsiburada'dan SEPETTE100 kodu hâlâ çalışıyorsa ordan alabilirsiniz.![]()
Samsung 8GB 3200MHz DDR4 PC4-25600 M471A1G44BB0-CWE Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 8GB 3200MHz DDR4 PC4-25600 M471A1G44BB0-CWE fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 8GB 3200MHz DDR4 PC4-25600 M471A1G44BB0-CWE özelliklerini incele, 842,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yardımın için teşekkürler bu aradaevet bende baktım ama 550 nerde 800tl nerde kupon artık çalışmıyor. aratılan o kod ramin numarası chipin yani
Attığınız modeli alıp mavi ekran yemekten iyidir. Yeni hesap açınca çalışıyor diye hatırlıyorum.evet bende baktım ama 550 nerde 800tl nerde kupon artık çalışmıyor. aratılan o kod ramin numarası chipin yani
yardımın için teşekkürler bu arada![]()
Attığınız modeli alıp mavi ekran yemekten iyidir. Yeni hesap açınca çalışıyor diye hatırlıyorum
tamamdırAttığınız modeli alıp mavi ekran yemekten iyidir. Yeni hesap açınca çalışıyor diye hatırlıyorum.