Adeks Store Haksızlığı

lSnakEyesl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1.5 yıl önce kampanyalı olarak rival 300+mousepad+siberia v2 almıştım adresten.mouse bozuldu ve mousepadle garantiye yolladım.Yasal 20 iş gününü geçti.Bana çek vereceklerini söylediler.Bana verdikleri çek tutarı 164TL.Verdikleri çek rival 300 fiyatını bile karşılamıyor.Ne yapmam gerek? Tüketici Hakem Heyetine başvursam sonuç alır mıyım? Bazıları bir üst model (Rival 310) ile değiştirmek istediğimi söylersem firmanın bunu zorunlu olarak yapması gerektiğini söylüyorlar.Doğru mudur?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yasal hakkını aramak gibi bir şansın var elinde mouse vs. faturası aldığın fiyat ve garantiye yolladığın evrak ve geçen süre herşey mevcut olmalı eDevlet üzerinden tüketici hakrm heyetine başvuruda bulunabiliyorsun hiç yerinden kalkmadan ücret ödemeden önce firmaya çekin tutarının aldığın ürünlerin bedelini karşılamadığını belirt ve üstele vede ürünlerin bedeli karşılığını karşılamazlarsa yasal hakkın neticesinde tüketici mahkemesine başvuracağını söyle olumlu yada olumsuz net cevap alırsın olumsuz olursa başvurunu yap eDevlet üzerinden devlet onlara tebligat gönderince akılları başlarına gelir.

KS

lSnakEyesl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Adeks store bana cevap olarak indirimli olarak bundle satın aldığımı söylüyor.Bu birşey değiştirir mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ödediğin miktarı birebir geri iade etmeliler yasal olan budur. O gün isterse %99 indirimli almış ol o ödediğin miktara karşılık sana yeni ürün veya para iadesi yapmalı bu bir şeyi değiştirmez yani.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ödediğin miktarı birebir geri iade etmeliler yasal olan budur. O gün isterse %99 indirimli almış ol o ödediğin miktara karşılık sana yeni ürün veya para iadesi yapmalı bu bir şeyi değiştirmez yani.

Kesinlikle bu durum böyle hakkını savunmalısın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri