hocam bi video varmıYukarda yazidigi gibi bi sorunum var flash bellek ile format atmaya calisoyorym yinede kendini surejli biosa atıyor (bios ayarlarim yapili)
Hemenhocam bi video varmı
Hocam mp4 kabul etmiyorhocam bi video varmı
hocam google drivera koy link atHemen
Hocam mp4 kabul etmiyor
hocam google drivera koy link at
Drive yapamadim ama https://dosya.co/r1i7m2en7y4d/20230208_224346.mp4.htmlhocam google drivera koy link at
H61H2-M17anakrtınız nedir
H61H2-M17
Olmadi
hocam bunu bi yapın 3.20den başlayın galiba kurtarma modu ayarları değiştirmiş ben ondan format attım usb driverlar gg oldu ve pc ölmeye ilk adımını attı bi dahakine usb ile atın
Hocam ne yapacağım akli dengemi kaybetmek üzereyim video da boot da bi ayar kapatin diyor o bende yok
hocam bunu bi yapın 3.20den başlayın galiba kurtarma modu ayarları değiştirmiş ben ondan format attım usb driverlar gg oldu ve pc ölmeye ilk adımını attı bi dahakine usb ile atın
hocam dün akşam araştırıyodum siz yazmadan deprem oldu aşşa indim fln o yüzden yazamadım ben biraz daha araştirimHocam ne yapacağım akli dengemi kaybetmek üzereyim video da boot da bi ayar kapatin diyor o bende yok
Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım iyisinizdir yorumlardaki hixbiri ise yaramadi sanirim hddyi baska bi pc ile sifirlarsam duzelicek biraz arasitrdim bide flash bellege yanlis iso dosyasi inmis olabilir 2 sinide kobtrol edip geri yazacagimhocam dün akşam araştırıyodum siz yazmadan deprem oldu aşşa indim fln o yüzden yazamadım ben biraz daha araştirim
hocam videoyu izlemeyin videoda sadece ramleri sökün takın dio olmassa yorumda farklı yollarıda paylaşmış
hocam oldumuHocam öncelikle geçmiş olsun umarım iyisinizdir yorumlardaki hixbiri ise yaramadi sanirim hddyi baska bi pc ile sifirlarsam duzelicek biraz arasitrdim bide flash bellege yanlis iso dosyasi inmis olabilir 2 sinide kobtrol edip geri yazacagim