Yardım Aeomei Recovery Modunu Actim PC Surekli Biosa Atiyor

ardaxcore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yukarda yazidigi gibi bi sorunum var flash bellek ile format atmaya calisoyorym yinede kendini surejli biosa atıyor (bios ayarlarim yapili)

KS

ardaxcore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam google drivera koy link at

hocam google drivera koy link at
Drive yapamadim ama https://dosya.co/r1i7m2en7y4d/20230208_224346.mp4.html

Hocam benim bilgisayarimda ayarlardaj format atilmiyordu biraz ugrastim bu uygulama ile atılıyor sandım kurtarma moduna yer eklendi ona bastim uygulama acidli uygulamayi kapattim boyle oldu her açıldığında biosa giriyor bios ayarlari dogru her zamanki ayarları tapili oldugu halde flash bellehe w10 iso dosyasi indirdim arkadastan taktim 1 e koydum yine aynı

KS

ardaxcore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

hocam bunu bi yapın 3.20den başlayın galiba kurtarma modu ayarları değiştirmiş ben ondan format attım usb driverlar gg oldu ve pc ölmeye ilk adımını attı bi dahakine usb ile atın
Hocam ne yapacağım akli dengemi kaybetmek üzereyim video da boot da bi ayar kapatin diyor o bende yok

Enes Şimşek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
27
Hocam ne yapacağım akli dengemi kaybetmek üzereyim video da boot da bi ayar kapatin diyor o bende yok
hocam dün akşam araştırıyodum siz yazmadan deprem oldu aşşa indim fln o yüzden yazamadım ben biraz daha araştirim

hocam videoyu izlemeyin videoda sadece ramleri sökün takın dio olmassa yorumda farklı yollarıda paylaşmış

Son düzenleme:
KS

ardaxcore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam dün akşam araştırıyodum siz yazmadan deprem oldu aşşa indim fln o yüzden yazamadım ben biraz daha araştirim

hocam videoyu izlemeyin videoda sadece ramleri sökün takın dio olmassa yorumda farklı yollarıda paylaşmış
Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım iyisinizdir yorumlardaki hixbiri ise yaramadi sanirim hddyi baska bi pc ile sifirlarsam duzelicek biraz arasitrdim bide flash bellege yanlis iso dosyasi inmis olabilir 2 sinide kobtrol edip geri yazacagim

Enes Şimşek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
27
Hocam öncelikle geçmiş olsun umarım iyisinizdir yorumlardaki hixbiri ise yaramadi sanirim hddyi baska bi pc ile sifirlarsam duzelicek biraz arasitrdim bide flash bellege yanlis iso dosyasi inmis olabilir 2 sinide kobtrol edip geri yazacagim
hocam oldumu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri