Biraz fazlaMerhabalar, geçen hafta içinde çıkan rx6700 ve Ryzen 5600 sistem elime ulaştı. Genel olarak memnunum.
Pubg 1080p yüksek ayarlardaki, özellikle CPU sıcaklığı normal midir? Yapmam gereken bir ayar var mıdır ya da öneriniz?
Biraz fazla
soğutucunuz nedir?
Burda eşik nedir hocam. Yani şu dereceyi geçerse, şimdilik görüntü ayarları felan düşürsem faydası olur mu?Şöyle normal , 5600 stok soğutucu ile çok ısınıyor. Tabii ki bu sıcaklık fazla. Soğutucu önerebilirim.
aşırı fazla se214xt alMerhabalar, geçen hafta içinde çıkan rx6700 ve Ryzen 5600 sistem elime ulaştı. Genel olarak memnunum.
Pubg 1080p yüksek ayarlardaki, özellikle CPU sıcaklığı normal midir? Yapmam gereken bir ayar var mıdır ya da öneriniz?
Bende de 5600 var yanında gelen soğutucuyla aynı sendeki gibi yüksek sıcaklıklara çıkıyordu işlemci, bu soğutucuyu aldım max 70 derece gördü. Kasamın ön fanlarının kapağını çıkartınca pubgde 62 63 derecelere kadar indi.80 Dereceyi geçmesin deriz genelde ama 85 derece üstü olmaması en mantıklısı. Daha üstüne çıktıkça frekans düşürebilir ve bu da performansı düşürür.
Kasanız nedir bilmiyorum ama soğutucu yüksekliği az , çoğu kasaya uyuyor.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Kasanın mesh olması sıcaklığı çok etkiliyor. O yüzden Taner hocam her sistem videosunda kasanın mesh olmasına değiniyor.Bende de 5600 var yanında gelen soğutucuyla aynı sendeki gibi yüksek sıcaklıklara çıkıyordu işlemci, bu soğutucuyu aldım max 70 derece gördü. Kasamın ön fanlarının kapağını çıkartınca pubgde 62 63 derecelere kadar indi.
Hocam typo yoksa, kasa deepcool cg560, yarı mesh bir kasaKasanın mesh olması sıcaklığı çok etkiliyor. O yüzden Taner hocam her sistem videosunda kasanın mesh olmasına değiniyor.