kaldırıp res atıp tekrar denedik olmadı. nasıl çözülür ?
ugur.gozaydin' Alıntı:Driver'ı kaldırdınız yeniden kurdunuz olmadı ise modem arayüzünden modeme reset atın çözüm olma ihtimali var.
Enes Değirmenci' Alıntı:Mustafa kardeşim bütün sıkıntılar seni buluyor be![]()
Mustafa Karadağ' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Driver'ı kaldırdınız yeniden kurdunuz olmadı ise modem arayüzünden modeme reset atın çözüm olma ihtimali var.
![]()
Aygıt yöneticisinde şöyle bir hata var idi kaldırdım driver programı yok yani kendisi otomatik arar ise yeniden başlattım bilgisayarı çözüm olmadı
Enes Değirmenci' Alıntı:Mustafa kardeşim bütün sıkıntılar seni buluyor be![]()
yok yav :düşük internet, laptop klavye ,eski kasa yeni donanım toplama bana ait diğerleri bir facebook dan arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum kimse yardım etmemiş
ugur.gozaydin' Alıntı:Windows 8 veya 10 kullanıyorsan Başlat 'tan ayarlara tıkla ve Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne gir ve Sorun Gider bölümünde İnternet bağlantılarına tıkla bakalım çözümü bulup uygulayabilecekmi.
Mustafa Karadağ' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Windows 8 veya 10 kullanıyorsan Başlat 'tan ayarlara tıkla ve Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne gir ve Sorun Gider bölümünde İnternet bağlantılarına tıkla bakalım çözümü bulup uygulayabilecekmi.
yok hocam windows 7 driver booster dahi çözüm bulamadı
ugur.gozaydin' Alıntı:Model numarası yazıyormu makinenin sitesinden driverını indirip kursan.
Enes Değirmenci' Alıntı:Sonucu yaz buraya![]()
ugur.gozaydin' Alıntı:Anlaşılan farklı bir sürücü gerekiyor sana bu sürücünün kartı sende yok diyor. Bu programı kur Driver Booster gibi ama daha gelişmiş ethernet kartı ile ilgili herşeyi önce PC den sil sonra bu programı kur ve tarat program gerekli herşeyi kuracaktır.
Mustafa Karadağ' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Anlaşılan farklı bir sürücü gerekiyor sana bu sürücünün kartı sende yok diyor. Bu programı kur Driver Booster gibi ama daha gelişmiş ethernet kartı ile ilgili herşeyi önce PC den sil sonra bu programı kur ve tarat program gerekli herşeyi kuracaktır.
hocam masa üstü bilgisayar bu program da internet baglantısı istiyor
Enes Değirmenci' Alıntı:hocam bu sıkıntılarla formattan sonramı karşılaştın ?