@yunusx36 @Syqex @Çağdaş Işık
İşlemcim İ3 12100F GPU rtx3050
BIOS'u güncellemen lazımEkli dosyayı görüntüle 15127Ekli dosyayı görüntüle 15128arkadaşlar pc alalı 4,5gün olcak biraz şüphelendiğim için yaptım geldiğinde program içinde yüklüydü zaten ama Görev yöneticisinden baktığımda ekran kartının %0 kullanıldığı ve max %12kullanıldığını gördüm işlemci %100dü ekran kartı neden böyle oldu BIOS güncel değil windowsu yarın etkinleştireceğim bunlar etkiler mi
Testi başlat sonra kapat tekrar başlat ilk teste ekran kartı yüke binmiyor aida64 de böyle bir sorun varEkli dosyayı görüntüle 15127Ekli dosyayı görüntüle 15128arkadaşlar pc alalı 4,5gün olcak biraz şüphelendiğim için yaptım geldiğinde program içinde yüklüydü zaten ama Görev yöneticisinden baktığımda ekran kartının %0 kullanıldığı ve max %12kullanıldığını gördüm işlemci %100dü ekran kartı neden böyle oldu BIOS güncel değil windowsu yarın etkinleştireceğim bunlar etkiler mi
Hocam ilkinde olmamıştı 2.testte de olmadıTesti başlat sonra kapat tekrar başlat ilk teste ekran kartı yüke binmiyor aida64 de böyle bir sorun var
Ama cpu değerleirni etkiler mi cpu nasılHocam ilkinde olmamıştı 2.testte de olmadı
Veya ekran kartına furmak mı yapayım gerek var mı o kdarınaHocam ilkinde olmamıştı 2.testte de olmadı
Ama cpu değerleirni etkiler mi cpu nasıl
Programı kapatmadan peş peşe test başlatman gerek başlat sonra kapat hemen tekrar başlat.Hocam ilkinde olmamıştı 2.testte de olmadı
Ama cpu değerleirni etkiler mi cpu nasıl
Furmarka gerek var mı birde valoda 300fps veriyordu maxta simdi minda anca o değerleri alıyorum güncelleme falan geldiyse onla mı alakalıdır cihazdan bi şüpheleniyorumProgramı kapatmadan peş peşe test başlatman gerek başlat sonra kapat hemen tekrar başlat.
CPU değerleri iyi
Oyun yükledim ondan sonra acaba o etkiler mi ama hala 200gb bos yer varFurmarka gerek var mı birde valoda 300fps veriyordu maxta simdi minda anca o değerleri alıyorum güncelleme falan geldiyse onla mı alakalıdır cihazdan bi şüpheleniyorum
Bios güncellemeni yapıp tekrar oyuna girip değerlere bak.Furmarka gerek var mı birde valoda 300fps veriyordu maxta simdi minda anca o değerleri alıyorum güncelleme falan geldiyse onla mı alakalıdır cihazdan bi şüpheleniyorum
Oyun yükledim ondan sonra acaba o etkiler mi ama hala 200gb bos yer var
Furmark ayarlarını rtx3050 yazdım buamadım herkes farklı bisi yapıyor ne önrirsinBios güncellemeni yapıp tekrar oyuna girip değerlere bak.
Furmark yap kartın ısı değerlerini görelim
Direk hazır 1080P testi var ona tıkla yapFurmark ayarlarını rtx3050 yazdım buamadım herkes farklı bisi yapıyor ne önrirsin
Soldaki kısımdan ayarları yap 8X MSAA seç sonra sağdan GPU stress teste tıkla
Soldaki kısımdan ayarları yap 8X MSAA seç sonra sağdan GPU stress teste tıkla
Güzel sıkıntı yokEkli dosyayı görüntüle 15147hocam ekran kartı da bu şekilde bi sorun gözükmüyor gibi geldi ama sizde değerlendirirseniz işlemci ve gpuyu
Başka yapmam gereken bi uygulama var mı cpu ve gpuyu yaptımGüzel sıkıntı yok
Şimdilik başka bir şeye gerek yokBaşka yapmam gereken bi uygulama var mı cpu ve gpuyu yaptım
Simdi bilgisayarı acayım dedim bilgisayarınızda bi sorunla karsılastık dedi mavi ekran gibi bi surat vardı yeniden badlattı açıldı şüpheleniyorum bilgisayardanGüzel sıkıntı yok
BIOS tan olabilir miSimdi bilgisayarı acayım dedim bilgisayarınızda bi sorunla karsılastık dedi mavi ekran gibi bi surat vardı yeniden badlattı açıldı şüpheleniyorum bilgisayardan
@yunusx36Simdi bilgisayarı acayım dedim bilgisayarınızda bi sorunla karsılastık dedi mavi ekran gibi bi surat vardı yeniden badlattı açıldı şüpheleniyorum bilgisayardan
BIOS tan olabilir mi
Hocam temiz kurulum yaptın mıSimdi bilgisayarı acayım dedim bilgisayarınızda bi sorunla karsılastık dedi mavi ekran gibi bi surat vardı yeniden badlattı açıldı şüpheleniyorum bilgisayardan
BIOS tan olabilir mi
@yunusx36
Hocam nasıl geldiyse öyle kullandımHocam temiz kurulum yaptın mı
Bios güncel değildi yanlış birşey yaparım diye güncellemedim onla alakalıyda güncelleyeyimHocam nasıl geldiyse öyle kullandım
Bios güncelle sonra temiz kurulum yapHocam nasıl geldiyse öyle kullandım
Bios güncel değildi yanlış birşey yaparım diye güncellemedim onla alakalıyda güncelleyeyim
Temiz kurulum derken formatlayıp yeniden win10 mu kurayımBios güncelle sonra temiz kurulum yap