Akım korumalı priz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Merhabalar. Bilgisayarın prizine akım korumalı priz takmak gerekli midir? Herhangi bir düzensiz akımda ekran kartı vs zarar görür mü?

sxatil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar. Bilgisayarın prizine akım korumalı priz takmak gerekli midir? Herhangi bir düzensiz akımda ekran kartı vs zarar görür mü?
dostum tunçmatik 6 li akım koruma priz var onu kullanıyorum tavsiye ederim eğer alacaksan

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Eğer güzel bir PSU varsa ekran kartı bozulmadan önce onun koruması çalışacaktır. Yine de bilgisayarı korumak için almanız faydalı olabilir.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Fena değil fakat ben olsam tercihimi Schneider ya da Viko'nun ürünlerinden yana kullanırdım. Bir bütçe verirseniz öneri yapabilirim.

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Hocam merhaba, "Brennenstuhl" diye bir marka var çok fazla övgü alan ve güvenilir. Kendi arkadaşımda kullanıyor ve çok memnundu her zaman. Akım koruma gibi konularda çok yardımcınız olabilir. Araştırmanızı tavsiye ederim. Hem çok pahalı değil, alınabilecek seviyede. Hem de gayet kaliteli.

Sevgilerimle

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Akım korumalı priz dediği de bir ömürlük gibi bir şey. Herhangi bir akım dengesizliğinde patlıyor yani koruma özelliği kayboluyor. Genellikle PSU lar ve bilgisayarlar bunlara karşı önlemli olsa da evinizin akımına güvenmiyorsanız kullanabilirsiniz. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri