Merhabalar. Bilgisayarın prizine akım korumalı priz takmak gerekli midir? Herhangi bir düzensiz akımda ekran kartı vs zarar görür mü?
dostum tunçmatik 6 li akım koruma priz var onu kullanıyorum tavsiye ederim eğer alacaksanMerhabalar. Bilgisayarın prizine akım korumalı priz takmak gerekli midir? Herhangi bir düzensiz akımda ekran kartı vs zarar görür mü?
Gerekli mi önce onu öğrenmek istiyorum. Ama sanırım alacağım bir ton para vermişiz riske atmaya gerek yokdostum tunçmatik 6 li akım koruma priz var onu kullanıyorum tavsiye ederim eğer alacaksan
tunçmatik iyi midir? Başka önerileriniz var mı?Eğer güzel bir PSU varsa ekran kartı bozulmadan önce onun koruması çalışacaktır. Yine de bilgisayarı korumak için almanız faydalı olabilir.
Yani 150 TL civarı bir ürün alabilirim.Fena değil fakat ben olsam tercihimi Schneider ya da Viko'nun ürünlerinden yana kullanırdım. Bir bütçe verirseniz öneri yapabilirim.
Hocam merhaba, "Brennenstuhl" diye bir marka var çok fazla övgü alan ve güvenilir. Kendi arkadaşımda kullanıyor ve çok memnundu her zaman. Akım koruma gibi konularda çok yardımcınız olabilir. Araştırmanızı tavsiye ederim. Hem çok pahalı değil, alınabilecek seviyede. Hem de gayet kaliteli.Merhabalar. Bilgisayarın prizine akım korumalı priz takmak gerekli midir? Herhangi bir düzensiz akımda ekran kartı vs zarar görür mü?