Akım Korumalı Priz

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Selamlar,

Birazcık Bilgi Edindim Ancak Belki Daha İyi Bilen Vardır Diye Konu Açayım Dedim. Akım Korumalı Prizler Psu Patlamasını Önler Mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Up

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Selamlar,

Birazcık Bilgi Edindim Ancak Belki Daha İyi Bilen Vardır Diye Konu Açayım Dedim. Akım Korumalı Prizler Psu Patlamasını Önler Mi?
Akp (akım korumalı priz) psu patlamasını önlemez. Eski devirdeki gibi psular patlamiyor artık çok nadir ha koruma sağlar mı? Evet saglar

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Akp (akım korumalı priz) psu patlamasını önlemez. Eski devirdeki gibi psular patlamiyor artık çok nadir ha koruma sağlar mı? Evet saglar
Sisteme Zarar Gelmemesi Açısından Sormuştum Yani Bi Yerde Okuduğuma Göre Zaten Psunun Patlaması İçin Elektriğin Dalgalanması Veya Aniden Çok Volt Gelmesiyle Oluyor Okuduğuma Görede Akım Korumalı Priz Öyle Bir Şey Olduğunda Kendini Patlatıyor Psuya Gelmeden Önce Bu Doğru Mu

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Sisteme Zarar Gelmemesi Açısından Sormuştum Yani Bi Yerde Okuduğuma Göre Zaten Psunun Patlaması İçin Elektriğin Dalgalanması Veya Aniden Çok Volt Gelmesiyle Oluyor Okuduğuma Görede Akım Korumalı Priz Öyle Bir Şey Olduğunda Kendini Patlatıyor Psuya Gelmeden Önce Bu Doğru Mu
Evet bende öyle biliyorumc

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Evet bende öyle biliyorumc
Peki Binanın Kendi Trafosunda Akım Koruması Var Yani Bir Elektrik Kaçağı Falan Olduğunda Binanın İçindeki Aletler Değilde Sigorta Yanıyor Diye Biliyorum Yinede Ne Olur Ne Olmaz Akım Korumalı Priz Alayım Mı?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Peki Binanın Kendi Trafosunda Akım Koruması Var Yani Bir Elektrik Kaçağı Falan Olduğunda Binanın İçindeki Aletler Değilde Sigorta Yanıyor Diye Biliyorum Yinede Ne Olur Ne Olmaz Akım Korumalı Priz Alayım Mı?
Al yinede ne olur ne olmaz

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Mesela Böyle Bişey Yarar Sağlar Mı Usb Girişi Falanda Varmış

Tekli Mi İyi Olur

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Baya iyimiş akım korumalı priz çoklu hali varmı bana lazımda malum esenyurtta oturuyorum burda 4 5 günde bir elektirikler gidiyor bu yüzden lazım max 5 li akp varmı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri