Akp (akım korumalı priz) psu patlamasını önlemez. Eski devirdeki gibi psular patlamiyor artık çok nadir ha koruma sağlar mı? Evet saglarSelamlar,
Birazcık Bilgi Edindim Ancak Belki Daha İyi Bilen Vardır Diye Konu Açayım Dedim. Akım Korumalı Prizler Psu Patlamasını Önler Mi?
Sisteme Zarar Gelmemesi Açısından Sormuştum Yani Bi Yerde Okuduğuma Göre Zaten Psunun Patlaması İçin Elektriğin Dalgalanması Veya Aniden Çok Volt Gelmesiyle Oluyor Okuduğuma Görede Akım Korumalı Priz Öyle Bir Şey Olduğunda Kendini Patlatıyor Psuya Gelmeden Önce Bu Doğru MuAkp (akım korumalı priz) psu patlamasını önlemez. Eski devirdeki gibi psular patlamiyor artık çok nadir ha koruma sağlar mı? Evet saglar
Evet bende öyle biliyorumcSisteme Zarar Gelmemesi Açısından Sormuştum Yani Bi Yerde Okuduğuma Göre Zaten Psunun Patlaması İçin Elektriğin Dalgalanması Veya Aniden Çok Volt Gelmesiyle Oluyor Okuduğuma Görede Akım Korumalı Priz Öyle Bir Şey Olduğunda Kendini Patlatıyor Psuya Gelmeden Önce Bu Doğru Mu
Peki Binanın Kendi Trafosunda Akım Koruması Var Yani Bir Elektrik Kaçağı Falan Olduğunda Binanın İçindeki Aletler Değilde Sigorta Yanıyor Diye Biliyorum Yinede Ne Olur Ne Olmaz Akım Korumalı Priz Alayım Mı?Evet bende öyle biliyorumc
Al yinede ne olur ne olmazPeki Binanın Kendi Trafosunda Akım Koruması Var Yani Bir Elektrik Kaçağı Falan Olduğunda Binanın İçindeki Aletler Değilde Sigorta Yanıyor Diye Biliyorum Yinede Ne Olur Ne Olmaz Akım Korumalı Priz Alayım Mı?
Orta Bütçeli Önerin Var MıAl yinede ne olur ne olmaz
Orta bütçeden kastın ne ?Orta Bütçeli Önerin Var Mı
Yani Fiyatlarını Bilmiyorum Açıkcası Ama Bi Göz Gezdirdiğimde Ortalama 200-250 Tllik Bişey Olsa İyi Olur Eğer Koruyabilecekse TabiOrta bütçeden kastın ne ?
Tekli Mi İyi Olur![]()
Schneider Electric APC Tekli 230 V Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Schneider Electric APC Tekli 230 V Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Schneider Electric APC Tekli 230 V Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
EvetMesela Böyle Bişey Yarar Sağlar Mı Usb Girişi Falanda Varmış
Tekli Mi İyi Olur
https://www.trendyol.com/airstorr/t...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true Şu Tarz Bişey Var Mıdır Peki Dediğim Fiyatlara Üçlü Daha Çok İşimi Görür Çünkü Bu Tarzda Daha Az Yer Kaplar
Benim attığım markanın 3 lu primlerini bak o zmnhttps://www.trendyol.com/airstorr/t...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true Şu Tarz Bişey Var Mıdır Peki Dediğim Fiyatlara Üçlü Daha Çok İşimi Görür Çünkü Bu Tarzda Daha Az Yer Kaplar
Attığım markadan butcene uygun olana bakBaya iyimiş akım korumalı priz çoklu hali varmı bana lazımda malum esenyurtta oturuyorum burda 4 5 günde bir elektirikler gidiyor bu yüzden lazım max 5 li akp varmı
Tunçmatik Nasıl Marka Senin Dediğin Markaların Çokluları Pahalı DenebilirAttığım markadan butcene uygun olana bak
Önler tabii.Selamlar,
Birazcık Bilgi Edindim Ancak Belki Daha İyi Bilen Vardır Diye Konu Açayım Dedim. Akım Korumalı Prizler Psu Patlamasını Önler Mi?
O markalar iyi değil yaTunçmatik Nasıl Marka Senin Dediğin Markaların Çokluları Pahalı Denebilir