Lol oynamaktan iyidir hocamCok ölmek degil bukanser olup monitörü yumruklamak istiyorsan
![]()
Lol oynamaktan iyidir hocamCok ölmek degil bukanser olup monitörü yumruklamak istiyorsan
![]()
Lol de oynanmaz yahu sene 2022 oldu. Ets oynarim daha iyi fresh takikirim yollardaLol oynamaktan iyidir hocam![]()
Sadece 3 ay bilgisayar açmassın 1. oyununda 3 tane güçlü boss veriyordu taa en başındaCok ölmek degil bukanser olup monitörü yumruklamak istiyorsan
![]()
Ben kafa dagitmak için oynuyorum valla hiç zora gelememSadece 3 ay bilgisayar açmassın 1. oyununda 3 tane güçlü boss veriyordu taa en başında
Arkadaslarin varsa old but good forest oynayabilirsinizMerhabalar,
Maksimum 400 TL olabilcek şekilde hikayeli aksiyon tarzında oyun tavsiyesi olan varsa yazabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada yorumumu güncelliyorum, oyunu %99 seveceğim. Az önce bir BOSS şavaşına girdim bu ne dedim.Daha yeni oynamaya başladım henüz aradayım %50 ihtimaldeyim yani iyi veya kötü anlamında. Ancak tatmin edecek gibi duruyor.
Yeni oyunu bekleyin hocam o çok güzel olucak fiyatları biraz can yakıyor ama yapıcak bir şey yokBu arada yorumumu güncelliyorum, oyunu %99 seveceğim. Az önce bir BOSS şavaşına girdim bu ne dedim.God of War şuana kadar oynadığım oyunlar arasında en iyiler listesinde ilk 5 oyuna girdi şimdiden.
Ben para vermedim.Yeni oyunu bekleyin hocam o çok güzel olucak fiyatları biraz can yakıyor ama yapıcak bir şey yok
StonksBen para vermedim.Bir arkadaşımın hesabından oynuyorum. Aynı şeyi Dying Light 2 içinde yapacağım. Bir akrabama ASUS ürün aldığı için bedava gelmişti onun hesabından oynayacağım o oyunu da.