alacağım sistemdeki kasa problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eray ozozen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/amd-ryzen-5-3500x-3-6ghz-gtx1660-super-6gb-16gb-ram-512gb-ssd-24-144hz-monitorlu-oyuncu-bilgisayari.html bu sistemi ekran kartını rtx 2060 yaparak alacağım da kasası Dark Diamond PRO frgb fan.Ben geceleri bunun ışığının açık kalmasını istemiyorum ve bildiğim kadarıyla frgblerin kontrol kumandaları yok.Eğer bunun ışığını kapatamazsam ailemle problemler yaşarım diye düşünüyorum :D hem de bu kasa hakkında hava akımı konusunda pek de iç açıcı şeyler okumadım. Bu kasa iyi midir sizce ? eğer ışıklarını kapatmanın yolu varsa lütfen bana söyleyin eğer yoksa lütfen bir kasa önerin teşekkür ederim.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürünü satın aldıktan sonra kumandaya gerek kalmayacak çünkü ARGB olduğu için ürün siz asus-msı- gibi markaların sync uygulamalarını indirerek örn. Asus Armoury Create uygulaması üzerinden Rgb leri sekronize edebilir istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatabilirsiniz size sorun yaratmayacaktır RGB konusunda.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pardon haklısınız FRGB olarak gözüküyor bu ürünün Rgb özelliği fix.Bu yüzden değiştiremezsiniz.Link karışıklığı oldu.
Sorun olacaksa eğer Size ARGB bir kasa önermemi ister misiniz Hava akışıda iyi olan bir kasa ? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olacağım

KS

eray ozozen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

eray ozozen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aerocool Aero Engine , Dark Cosmos , Dark Guardian bu kasaları alabilirsin. Bu kasaların RGB yapıları kapanabilir yapıda.

KS

eray ozozen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
teşekkür ederim hepsine baktım şu anda. Dark Cosmos modeli 2 fanla yeterli soğutmayı yapabilir mi bu sisteme yoksa artı fan almak gerekir mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri