Aldığım bilgisayarda problem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Enes 'in attığı video işe yaramaz ise BIOS sürümünüz güncel mi kontrol edin güncel değilse güncelleyip deneyin.

KS

omrcnynk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Enes Yavuz' Alıntı:
https://www.youtube.com/watch?v=78WGUoSyow4 Bu video size yardımcı olucaktır eğer hala olmazsa bakalım neler yapabiliriz bu videoyu atmamın amacı doğru mu yapıyorsunuz herşeyi kontrol edelim.

xmp şeklinde değil d.o.c.p şeklinde var default iken şu hale getiriyorum https://hizliresim.com/99lRy1 profile 1 seçtikten sonra f10a basıp kaydet ve çıkış yap diyorum bilgisayar yeniden açılırken ilk gönderideki hatayı veriyor ne zaman eski haline çevirirsem o zaman halloluyor.birde ilk aldığım vakit mhz ayarını yaptım hata vermedi ancak sonradan bu hatayı vermeye başladı

ugur.gozaydin' Alıntı:
Enes 'in attığı video işe yaramaz ise BIOS sürümünüz güncel mi kontrol edin güncel değilse güncelleyip deneyin.

videodaki gibi yaptım hocam hala aynı şekilde devam ediyor.bios güncel geldi yine kontrol ettim en güncel sürümünde

KS

omrcnynk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Şuan 3000Mhz de sorun gözükmüyor.

evet hocam şuan sorun gözükmüyor desteğiniz için teşekkür ederim ancak bir daha bozulursa nasıl bir yol izlenmeli hep tetikte beklemek istemiyorum ne zaman bozulacak diye çünkü ilk başta yine böyle sıkıntı vermedi devam eden günlerde bu sıkıntıyı almaya başladım

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer devam ederse anakartınızın ayarlarında bir problem olabilir ama artık olacağını zannetmiyorum aldığınız hata büyük ihtimalle yanlış yaptığınız biryerden kaynaklıdır.Olursa yine bir konu açabilirsiniz.Başka sorularınız için yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri