Yeni soketler çıkıyor indirim olur diye bekliyoruz ama bir yandan dolar da artıyor. Ne önersek yanlış olacak gibi. Bence içinizden geleni yapın.suan ilk islemcimi alim
Yeni soketler çıkıyor indirim olur diye bekliyoruz ama bir yandan dolar da artıyor. Ne önersek yanlış olacak gibi. Bence içinizden geleni yapın.suan ilk islemcimi alim
sorun dei oam önerin sorn deilYeni soketler çıkıyor indirim olur diye bekliyoruz ama bir yandan dolar da artıyor. Ne önersek yanlış olacak gibi. Bence içinizden geleni yapın.
sistem ekran kartsız kendini açmazki?En mantıklı tercih su anda fiyatı fala olanlara ýönelmek hocam almaya niyetiniz varsa 5.5k bütceyle işlemci ram ve ssd alın ekran kartı için bekleyin sogutucu içinde stok soğutucu sizi 3 4 ay idare eder o zamana kadarda bütceniz olusur ekleme yaparsınız
hmm evet o sorun olurBen işlemciyi en sona bırakıp diğer parçaları almıştım ilk işlemciyi alsaydım 1900tl ye satılıyordu ben fan ile beraber 2500tl ye aldım. Aynı durum sizde de olursa sıkıntı.
Zaten hocam benim demek istedigim zaten beklemeye bekleyeceksiniz parça parça alacaksanız ama en azından saydığım bileşenleri aradan çıkarınki sadece geriye ekran kartı kalsin ekran kartından sonra sogutucu takviyesi yaparsınızsistem ekran kartsız kendini açmazki?
m mantıklıZaten hocam benim demek istedigim zaten beklemeye beklemeyeceksiniz parça parça alacaksanız ama en azından sayfıgım bileşenleri aradan çıkarınki sadece geriye ekran kartı kalsin ekran kartından sonra sogutucu takviyesi yaparsınız
Aralarındaki farkı hak ediyor diye düşünüyorum.ya aslında iyi ama aralarında çok fark var
mantıklı hocamİşlemcideki stok fan her ne kadar yeterli olmasada bir süre idare edebilecek düzeyde bu yüzden Hava Soğutucu son sırada olmalı. Eğer ki dolar kurunda alçalma olursa AMD fiyatlarına yansiyip daha uyguna Ekran kartı alabilirsiniz ( Bir ihtimal)
edio ama bütçemi biraz aşıoAralarındaki farkı hak ediyor diye düşünüyorum.
Bunu anlamanın yolu tanıdığınız bir bilgisayarcıya gidip rica etmek diye düşünüyorum. Çünkü elinde işlemci ve ram yoksa evde test etmen mümkün değilbirşe daha sorucam ben anakartın sorunlu olmasından korkuorum napmalıım çünkü montajlarken ükseltme viaları çimesinden korkuorum ada arkadaki pinlerin kırılmasından ne yapmalım
aynenBunu anlamanın yolu tanıdığınız bir bilgisayarcıya gidip rica etmek diye düşünüyorum. Çünkü elinde işlemci ve ram yoksa evde test etmen mümkün değil
Dediğim gibi ülke şartlarında ileriyi kestirmeyoruz şu anda uyguna ne buldun alıcaksın diye düşünüyorum çünkü daha iyisi gelebilir ama gelmezse elindekini de kaybediyorsunedio ama bütçemi biraz aşıo