Alıcağım Parçalar İndirimde Hangisini Aliyim

JackLABEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
En mantıklı tercih su anda fiyatı fala olanlara ýönelmek hocam almaya niyetiniz varsa 5.5k bütceyle işlemci ram ve ssd alın ekran kartı için bekleyin sogutucu içinde stok soğutucu sizi 3 4 ay idare eder o zamana kadarda bütceniz olusur ekleme yaparsınız

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben işlemciyi en sona bırakıp diğer parçaları almıştım ilk işlemciyi alsaydım 1900tl ye satılıyordu ben fan ile beraber 2500tl ye aldım. Aynı durum sizde de olursa sıkıntı.

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
En mantıklı tercih su anda fiyatı fala olanlara ýönelmek hocam almaya niyetiniz varsa 5.5k bütceyle işlemci ram ve ssd alın ekran kartı için bekleyin sogutucu içinde stok soğutucu sizi 3 4 ay idare eder o zamana kadarda bütceniz olusur ekleme yaparsınız
sistem ekran kartsız kendini açmazki?

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Ben işlemciyi en sona bırakıp diğer parçaları almıştım ilk işlemciyi alsaydım 1900tl ye satılıyordu ben fan ile beraber 2500tl ye aldım. Aynı durum sizde de olursa sıkıntı.
hmm evet o sorun olur

JackLABEL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
sistem ekran kartsız kendini açmazki?
Zaten hocam benim demek istedigim zaten beklemeye bekleyeceksiniz parça parça alacaksanız ama en azından saydığım bileşenleri aradan çıkarınki sadece geriye ekran kartı kalsin ekran kartından sonra sogutucu takviyesi yaparsınız

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Zaten hocam benim demek istedigim zaten beklemeye beklemeyeceksiniz parça parça alacaksanız ama en azından sayfıgım bileşenleri aradan çıkarınki sadece geriye ekran kartı kalsin ekran kartından sonra sogutucu takviyesi yaparsınız
m mantıklı

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Ekran kartını bence şu anda almayın neden diye sorarsanız AMD yakın zamanda Ekran kartı fiyatlarına ciddi oranda indirim yaptı. Eğer ki bütçeniz 5500e kadar artarsa Ram, SSD ve İşlemciyi almanız yönünde
Screenshot_2022-09-23-23-21-22-125_com.instagram.android.jpg

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
birşe daha sorucam ben anakartın sorunlu olmasından korkuorum napmalıım çünkü montajlarken ükseltme viaları çimesinden korkuorum ada arkadaki pinlerin kırılmasından ne yapmalım

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
İşlemcideki stok fan her ne kadar yeterli olmasada bir süre idare edebilecek düzeyde bu yüzden Hava Soğutucu son sırada olmalı. Eğer ki dolar kurunda alçalma olursa AMD fiyatlarına yansiyip daha uyguna Ekran kartı alabilirsiniz ( Bir ihtimal :D )

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
İşlemcideki stok fan her ne kadar yeterli olmasada bir süre idare edebilecek düzeyde bu yüzden Hava Soğutucu son sırada olmalı. Eğer ki dolar kurunda alçalma olursa AMD fiyatlarına yansiyip daha uyguna Ekran kartı alabilirsiniz ( Bir ihtimal :D )
mantıklı hocam

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
birşe daha sorucam ben anakartın sorunlu olmasından korkuorum napmalıım çünkü montajlarken ükseltme viaları çimesinden korkuorum ada arkadaki pinlerin kırılmasından ne yapmalım
Bunu anlamanın yolu tanıdığınız bir bilgisayarcıya gidip rica etmek diye düşünüyorum. Çünkü elinde işlemci ve ram yoksa evde test etmen mümkün değil

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
tamam sonuç şu ilk ram ve işlemii alıcam sonra ssd ve ekran kartı sonra ise soğutucu

KS

wmusacans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
ben şuan nakitimi 3500 e kadar biriktirip işlemi alcam sonra ram sonra ssd ve ekran kartı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri