Merhaba. Laptopu Advanced optimus moduna alınca 60Hz de takılı kalıyor. MUX açınca herhangi bir sorun yok 360Hz de çalışıyor. Anlayamadığım önceden sorun yoktu ve abimin laptopu (tamamen aynı laptop.) Advanced optimusta 360Hz çalışabiliyor dahili GPU üzerinden. Denemediğim şey kalmadı format attım BIOS güncelledim sürücüleri sitesinden ve AMD sitesinden ayrı ayrı denedim. Neden MUX da kullanmıyorsun diyeceksiniz o da batarya süresi yüzünden. Laptopu yatakta kullanmak istediğimde MUX açıkken 1.5 saat gidiyor ve cihaz aşırı ısınıyor. Fakat Advanced optimusta 6 saate yakın batarya süresi veriyor ve serin çalışıyor. Oyun oynamak istediğimde NVIDIA üzerinden sadece harici kartı çalıştırıp MUX performansı alabiliyorum. Tüm driverlar kurulu ve güncel. Alta bir abimin laptopu bir de kendi laptopumun resimlerini koyuyorum.
İşlemci r9 5900hx ekran kartı rtx 3070
Cru uygulaması ile 340hz ye alabiliyorum ama üstünde görüntü bozuluyor. Sorunun ana kaynağına ulaşmak istiyorum.
İşlemci r9 5900hx ekran kartı rtx 3070
Cru uygulaması ile 340hz ye alabiliyorum ama üstünde görüntü bozuluyor. Sorunun ana kaynağına ulaşmak istiyorum.