404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Alınır da gençer gaming güven vermiyor bana.Arkadaşlar bütçem max 11k bu sistem alinir mi sizce404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Doğru çok sorun yaşayan oldu Forumda.Alınır da gençer gaming güven vermiyor bana.
Rx den uzak durArkadaşlar bütçem max 11k bu sistem alinir mi sizce404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Ama max 11k sa al ne diyeyimRx den uzak dur
Ne gibi sorunlar oldu, ben şansa bağlı diye düşünüyorum. Her sitede sorun yasayan oluyorDoğru çok sorun yaşayan oldu Forumda.
Bobin ağlamasıNe gibi sorunlar oldu, ben şansa bağlı diye düşünüyorum. Her sitede sorun yasayan oluyor
Maalesef, bütçem 10k aslında .zorlamayla bunu alabiliyorum çünkü 10k civarında sistem yok.Rx den uzak dur
Ama max 11k sa al ne diyeyim
O zaman al geç hocam bu bütçeye daha iyisi yok.Maalesef, bütçem 10k aslında .zorlamayla bunu alabiliyorum çünkü 10k civarında sistem yok.
Geçen elemanın biri YouTUbe da yaşadığı sorunu yayınlamasa dönüş yapmazlardı.Alınır da gençer gaming güven vermiyor bana.
Ben de biraz korktum şuan sanırım almicamGeçen elemanın biri YouTUbe da yaşadığı sorunu yayınlamasa dönüş yapmazlardı.
Ondan sonra benim de ön yargım oluştu.
Çok kafayı takmam ben olsam şikayetvara gidip bütün tanıdık sitelerin şikayetlerine baksanız hiçbirine güvenmezsiniz ama haksız yanları da var tabiki firmanın.Geçen elemanın biri YouTUbe da yaşadığı sorunu yayınlamasa dönüş yapmazlardı.
Ondan sonra benim de ön yargım oluştu.
Hocam sana ek bir tavsiye şu 5-6 gün içinde modart pc kanalı 10k seviyeleri olması lazım sistem çıkaracak onu takip etmeni öneririm.Ben de biraz korktum şuan sanırım almicam
Yanıtlar için teşekkürler
Gençer gamingte sorun yaşayanlar çok oldu almanızı kesinlikle önermiyorum.Arkadaşlar bütçem max 11k bu sistem alinir mi sizce404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
Firma yeni açmış Youtuberlar araçılığıyla adını duyurmak istiyor. Bugün İtopya, Sinerji, Pc kolik, Gaming Gen.tr ve bir çok site de sorun olabilir. Fakat sorunu çözme odaklı olmadıklarından dolayı veya böyle yeni bir kampanya da tecrübesizliğin verdiği bir hata da olabilir. Ama arkadaşın sorunu giderildi. Sıkıntı öncesinden herşeyi denemesi fakat sonuç alamamış olmasıydı.Çok kafayı takmam ben olsam şikayetvara gidip bütün tanıdık sitelerin şikayetlerine baksanız hiçbirine güvenmezsiniz ama haksız yanları da var tabiki firmanın.
Hocam sana ek bir tavsiye şu 5-6 gün içinde modart pc kanalı 10k seviyeleri olması lazım sistem çıkaracak onu takip etmeni öneririm.
Hocam Mağazaya giderek alma imkanınız var mı ?Ben de biraz korktum şuan sanırım almicam
Yanıtlar için teşekkürler
Maalesef yokHocam Mağazaya giderek alma imkanınız var mı ?
hocam bende güvenmiyorum o yüzden şurdan alabilirsin bende yakın zamanda alıcam bu sistemi kasasıda değişmiş çok güzel olmuş şiftdelete nin pc side varAlınır da gençer gaming güven vermiyor bana.
Eğer Nvidia seviyor isen bunu ala bilirsinhocam bende güvenmiyorum o yüzden şurdan alabilirsin bende yakın zamanda alıcam bu sistemi kasasıda değişmiş çok güzel olmuş şiftdelete nin pc side var
![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
![]()
SHIFTDELETE-SD4 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SHIFTDELETE-SD4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
2. bir sistem öneriside bu
![]()
CYBER-3050 / INTEL I3-10105F / ASUS DUAL GeForce RTX 3050 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
CYBER-3050 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-10100F ve ASUS RTX 3050 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam bence alın eğer bütçeyi 1k artıramam derseniz.Maalesef yok