hazır daha rahatbeyler satıcı da mağaza da amazon ekran kartı işlemci anakart vs alınır mı garantisi vs var mıdır
brom kafam yormak önemli değil ya geming gen vs sıkıntı yaşayan çok olmuş guvenemedim vatan da aşırı pahalı ordan alacağım 4060ti parasına 4070 toplayacağım garantisi vs oluyor mu amazon’da biliyor musunuzonlara kafa yormadan incehesap-itopya-gaming gen- vatan pc - vb. gibi sitelerden al bence
kanka 4060ti parasına 4070 toplayabiliyorum prime üzerinden garantisi oluyor mu amazon ürünlerininhazır daha rahat
satıcı ve gönderici amazonbrom kafam yormak önemli değil ya geming gen vs sıkıntı yaşayan çok olmuş guvenemedim vatan da aşırı pahalı ordan alacağım 4060ti parasına 4070 toplayacağım garantisi vs oluyor mu amazon’da biliyor musunuz
kanka 4060ti parasına 4070 toplayabiliyorum prime üzerinden garantisi oluyor mu amazon ürünlerinin
kankam satıcı amazon diyor ama garantisi oluyor muFiyat iyi ve satıcı amazon tr ise durduğun hata.
kankam hesapladım 7600x msi b650m pro anakart ddr5 16x2 6000mhz ram rtx 4070 msi b650m pro e anakart msi kasa ve msi psu ile ortalama 40a geliyor burdan alırsam 4060ti ddr5 sistem de 40a geliyorAmazon garantisi bu işin en tepe seviyesi. Dediğim gibi fiyat iyi ise al gitsin.
sadece işlemcim stokta kalmamışiyi al elini hızlı tut zam yemesin![]()
gaming gen güvenilir bence sistemimi ordan aldımbrom kafam yormak önemli değil ya geming gen vs sıkıntı yaşayan çok olmuş guvenemedim vatan da aşırı pahalı ordan alacağım 4060ti parasına 4070 toplayacağım garantisi vs oluyor mu amazon’da biliyor musunuz
kanka 4060ti parasına 4070 toplayabiliyorum prime üzerinden garantisi oluyor mu amazon ürünlerinin
kankam baya bi baktım işte kargo ve müşteri hizmetleri çok sıkıntılı diyorlar incehesapta da öyle itopya ayrı bi kafa vatanda aradığım bilgisayar yok bi de 2 gün sonra sorun çıksa çok bekletiyormuş incehesap vs en iyisi amazon diye düşündümgaming gen güvenilir bence sistemimi ordan aldım
Hocam gaming gen den ben de 4 5 ay önce hazır sistem satın aldım. Öncelikle şans faktörü de önemli bir konu illa sorun yaşayanlar da olmuştur fakat ben hiçbir problem yaşamadım ve hafta sonlarını saymazsak eğer sistem 4 günde elime ulaştı. Herhangi bir sıkıntı vs. de yaşamadım şu ana kadar. Ayrıca ben de çok araştırarak almıştım, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor diyen çok kişi vardı. Sistemi alırken yanlış adres girdiğim için aradığımda 10 sn içinde karşımda sorunu çözebilecek birini buldum. Tabi karar senin ama itopya ve gaming gende sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum.kankam baya bi baktım işte kargo ve müşteri hizmetleri çok sıkıntılı diyorlar incehesapta da öyle itopya ayrı bi kafa vatanda aradığım bilgisayar yok bi de 2 gün sonra sorun çıksa çok bekletiyormuş incehesap vs en iyisi amazon diye düşündüm
brom açıkça benim teknoloji konusunda şansım hiçbir zaman tutmadı kesin benimHocam gaming gen den ben de 4 5 ay önce hazır sistem satın aldım. Öncelikle şans faktörü de önemli bir konu illa sorun yaşayanlar da olmuştur fakat ben hiçbir problem yaşamadım ve hafta sonlarını saymazsak eğer sistem 4 günde elime ulaştı. Herhangi bir sıkıntı vs. de yaşamadım şu ana kadar. Ayrıca ben de çok araştırarak almıştım, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor diyen çok kişi vardı. Sistemi alırken yanlış adres girdiğim için aradığımda 10 sn içinde karşımda sorunu çözebilecek birini buldum. Tabi karar senin ama itopya ve gaming gende sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum.