Soru Amazondan Si̇stem Toplanir Mi̇

svsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İşlemci
yok
Ekran Kartı
yok
beyler satıcı da mağaza da amazon ekran kartı işlemci anakart vs alınır mı garantisi vs var mıdır

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
onlara kafa yormadan incehesap-itopya-gaming gen- vatan pc - vb. gibi sitelerden al bence

KS

svsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
onlara kafa yormadan incehesap-itopya-gaming gen- vatan pc - vb. gibi sitelerden al bence
brom kafam yormak önemli değil ya geming gen vs sıkıntı yaşayan çok olmuş guvenemedim vatan da aşırı pahalı ordan alacağım 4060ti parasına 4070 toplayacağım garantisi vs oluyor mu amazon’da biliyor musunuz

hazır daha rahat
kanka 4060ti parasına 4070 toplayabiliyorum prime üzerinden garantisi oluyor mu amazon ürünlerinin

KS

svsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
brom kafam yormak önemli değil ya geming gen vs sıkıntı yaşayan çok olmuş guvenemedim vatan da aşırı pahalı ordan alacağım 4060ti parasına 4070 toplayacağım garantisi vs oluyor mu amazon’da biliyor musunuz

kanka 4060ti parasına 4070 toplayabiliyorum prime üzerinden garantisi oluyor mu amazon ürünlerinin
satıcı ve gönderici amazon

Fiyat iyi ve satıcı amazon tr ise durduğun hata.
kankam satıcı amazon diyor ama garantisi oluyor mu

Ekli dosyalar

• IMG_5087.png
    IMG_5087.png
    279.8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5087.png
    IMG_5087.png
    279.8 KB · Görüntüleme: 26
KS

svsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Amazon garantisi bu işin en tepe seviyesi. Dediğim gibi fiyat iyi ise al gitsin.
kankam hesapladım 7600x msi b650m pro anakart ddr5 16x2 6000mhz ram rtx 4070 msi b650m pro e anakart msi kasa ve msi psu ile ortalama 40a geliyor burdan alırsam 4060ti ddr5 sistem de 40a geliyor

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
iyi al elini hızlı tut zam yemesin :D

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135

gaming gen güvenilir bence sistemimi ordan aldım

KS

svsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
gaming gen güvenilir bence sistemimi ordan aldım
kankam baya bi baktım işte kargo ve müşteri hizmetleri çok sıkıntılı diyorlar incehesapta da öyle itopya ayrı bi kafa vatanda aradığım bilgisayar yok bi de 2 gün sonra sorun çıksa çok bekletiyormuş incehesap vs en iyisi amazon diye düşündüm

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
kankam baya bi baktım işte kargo ve müşteri hizmetleri çok sıkıntılı diyorlar incehesapta da öyle itopya ayrı bi kafa vatanda aradığım bilgisayar yok bi de 2 gün sonra sorun çıksa çok bekletiyormuş incehesap vs en iyisi amazon diye düşündüm
Hocam gaming gen den ben de 4 5 ay önce hazır sistem satın aldım. Öncelikle şans faktörü de önemli bir konu illa sorun yaşayanlar da olmuştur fakat ben hiçbir problem yaşamadım ve hafta sonlarını saymazsak eğer sistem 4 günde elime ulaştı. Herhangi bir sıkıntı vs. de yaşamadım şu ana kadar. Ayrıca ben de çok araştırarak almıştım, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor diyen çok kişi vardı. Sistemi alırken yanlış adres girdiğim için aradığımda 10 sn içinde karşımda sorunu çözebilecek birini buldum. Tabi karar senin ama itopya ve gaming gende sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum.

KS

svsk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Hocam gaming gen den ben de 4 5 ay önce hazır sistem satın aldım. Öncelikle şans faktörü de önemli bir konu illa sorun yaşayanlar da olmuştur fakat ben hiçbir problem yaşamadım ve hafta sonlarını saymazsak eğer sistem 4 günde elime ulaştı. Herhangi bir sıkıntı vs. de yaşamadım şu ana kadar. Ayrıca ben de çok araştırarak almıştım, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor diyen çok kişi vardı. Sistemi alırken yanlış adres girdiğim için aradığımda 10 sn içinde karşımda sorunu çözebilecek birini buldum. Tabi karar senin ama itopya ve gaming gende sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum.
brom açıkça benim teknoloji konusunda şansım hiçbir zaman tutmadı kesin benim
başıma gelecek şeyler bunlar o yüzden amazon’dan toplamak istedim ortalama aynı fiyatlara denk gelecek 4070 alınca daha indirimli oluyor direkt satıcı amazon garantisi güzel dendi bi de yarın teslim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri