- Tepki
- 11
7 saaatir minecraft oynuyordum bianda minecraft çöktu sonrada bilgisayar çöktü sizce neden olur sistemi 1 hafta önce aldım i3 12100f rx6500 xt inventustan aldım
Bir anda siyah ekran mı geldi?7 saaatir minecraft oynuyordum bianda minecraft çöktu sonrada bilgisayar çöktü sizce neden olur sistemi 1 hafta önce aldım i3 12100f rx6500 xt inventustan aldım
evt ilk oyun crash verdi birkaç saniye sonra bilgisayar siyah ekran verip yeniden başlatıldı ekran kartı kullanımım 90 99 arasıydıBir anda siyah ekran mı geldi?
Şöyle bir hata yiyip uğraşacağıma nvdia alırım 20fps az alırım. Sözüm size değil hocam AMD Nvidia kıyaslayanlar için7 saaatir minecraft oynuyordum bianda minecraft çöktu sonrada bilgisayar çöktü sizce neden olur sistemi 1 hafta önce aldım i3 12100f rx6500 xt inventustan aldım
hocam nvidia daha stabil zaten ama neden böyle bir hata yemişimdir sizce korkuyorum biraz yeni aldım bilgisayarı sizce sürekli, olurmuŞöyle bir hata yiyip uğraşacağıma nvdia alırım 20fps az alırım. Sözüm size değil hocam AMD Nvidia kıyaslayanlar için
hocam tamamen yazılımsal. siz deney müşterisi olabilrisiniz. net birşey asla denilemıyor çünkü sizin gibi sorun yaşayan insanlar da cıkabiliyor. nasip kısmet resmen. inş çöüzümü olan bir sorundur sizinki de çözülür.hocam nvidia daha stabil zaten ama neden böyle bir hata yemişimdir sizce korkuyorum biraz yeni aldım bilgisayarı sizce sürekli, olurmu
hocam yeni yazılımı bizim üzerimizdemi deniyolar bunumu demek istiyorsunuzhocam tamamen yazılımsal. siz deney müşterisi olabilrisiniz. net birşey asla denilemıyor çünkü sizin gibi sorun yaşayan insanlar da cıkabiliyor. nasip kısmet resmen. inş çöüzümü olan bir sorundur sizinki de çözülür.
Evet ama onu kapatabiliyorsun.hocam yeni yazılımı bizim üzerimizdemi deniyolar bunumu demek istiyorsunuz
Muhtemelen wattman yemişsiniz. Driverlarınız güncel ve whql mi? Gerçi öyle de olsa arada olabiliyor.evt ilk oyun crash verdi birkaç saniye sonra bilgisayar siyah ekran verip yeniden başlatıldı ekran kartı kullanımım 90 99 arasıydı
nası kapatıyoruz hocam 1 video varmıdırEvet ama onu kapatabiliyorsun.
ve hata alanlarda bunun yüzünden alıyor ve o ayarı yapmıyorlar kaç aydır kullanıyorum 1 kere hata almadım.
bir sistem kurup geliştiriyorlar. bu sistemde milyon tane fonksiyon var ve o kadar kullanıcı ve amd buna hazırlıklı değil kendileri de farkında ama idare ettiriyorlar. nvdia da hata alma payın cok duşuk ama amd de yazılımsal hatalar yüksek ve kullanıcılardan gelen geri dönüşler sonucu birşeyler yapmaya calışıyorlar. watman hatası var hocam adamlar sanki kartlarını teste tutamadan satış yapmışlar.hocam yeni yazılımı bizim üzerimizdemi deniyolar bunumu demek istiyorsunuz
driverlar güncel şu anda kullanıyorum zaten sistemi bir sorun yokMuhtemelen wattman yemişsiniz. Driverlarınız güncel ve whql mi? Gerçi öyle de olsa arada olabiliyor.
Bu arada endişelenmenize gerek yok amd kartlarda normal şeyler
İlk önce DDU ile silip tekrar kurmalısın sonra driver tekrar indirmelisin.nası kapatıyoruz hocam 1 video varmıdır
neden silmek gerekiyor 22.11.2 yüklü bende zatenİlk önce DDU ile silip tekrar kurmalısın sonra driver tekrar indirmelisin.
DDU ile sil
Driver link https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-6500-series/amd-radeon-rx-6500-xtDisplay Driver Uninstaller Ile Driver Silme
DDU Nedir? Display Driver Uninstaller, kısaca DDU; bir GPU sürücü kaldırma aracıdır. AMD, ATI, NVIDIA ve Intel grafik sürücülerini geride iz bırakmadan siler. Bu tür GPU sürücülerinin silindiği zaman Kayıt Defteri Düzenleyicisi’nde ve farklı klasörlerde artık dosya bırakmamasını sağlar. Sahip...forum.pchocasi.com.tr
İndirmen gereken driver Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL)
Yapman gereken ayar
Ekli dosyayı görüntüle 14557
Hata almamanız için o sürücü ham sürücüden güncellenmiş olabilir çünkü o önceden ham sürümdü.neden silmek gerekiyor 22.11.2 yüklü bende zaten
hocam minecraftta 7 saat oynadım ve minecraftta nasıl watman yemiş olabilirimMuhtemelen wattman yemişsiniz. Driverlarınız güncel ve whql mi? Gerçi öyle de olsa arada olabiliyor.
Bu arada endişelenmenize gerek yok amd kartlarda normal şeyler
hocam crash yedikten sonra 2 kere açtım hoş geldiniz yazan ekra ngelmeden direk pc ekranı geliyoHata almamanız için o sürücü ham sürücüden güncellenmiş olabilir çünkü o önceden ham sürümdü.