- Tepki
- 30
Merhabalar
Geçenlerde yeni aldığım bilgisayarı kurup kullanma fırsatım oldu. Eski bilgisayarım nvidia ekran kartlıydı ve 2 tık ile ekran kartını oyunlar için ayarlayabiliyordum. Ama amd olan laptopa geçince (minecraft oynamayı çok severim
) minecraft oynamaya girdiğimde shaderpack kurmuştum (oyun zevkini arttırmak için) ama shader ile girince çok kastığını farkettim. laptopumda mevcut olan ekran kartı bunu kat ve kat destekleyecek yeterlilikte ve bu durum beni şaşırttı. görev yöneticisine girip baktığımda ise ek de bıraktığım ekran ile karşılartım. internette yazan çoğu şeyi yaptım fakat oyun hala entegre ekran kartını kullanıyor. harici ekran kartını kullanmasını nasıl sağlayabilirim?
not:entegre ekran kartını devre dışı bırakmayı denedim fakat bu defa da oyun hata verdi, oyunu silip yükledim fakat yine aynı hatayı aldım. Kullandığım minecraft Tlauncher buarada şimdiden teşekkürler
Geçenlerde yeni aldığım bilgisayarı kurup kullanma fırsatım oldu. Eski bilgisayarım nvidia ekran kartlıydı ve 2 tık ile ekran kartını oyunlar için ayarlayabiliyordum. Ama amd olan laptopa geçince (minecraft oynamayı çok severim
not:entegre ekran kartını devre dışı bırakmayı denedim fakat bu defa da oyun hata verdi, oyunu silip yükledim fakat yine aynı hatayı aldım. Kullandığım minecraft Tlauncher buarada şimdiden teşekkürler