Amd fx 9590 Hava soğutma önerisi

Ekinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar En yakın zamanda yeni sistem toplayacağım ancak şu anki sistemimde soğutma sıkıntıları yaşıyorum hem yeni sistem (Tercihen R5 5600 olucak) hemde bu sistemi götürebilecek fiyat performans kule tipi soğutucu önerebilir misiniz

Not şu anki sistemde bunu kullanmaktayım : https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-water-30-performer-sivi-sogutma-sistemi.html

bütçe MAX: 1000TL bunun üzeri sıvı soğutma almak daha mantıklı gibi geliyor

KS

Ekinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
merhabalar teşekkürler öneriler için ancak bana hem Am3+ Hemde Am4 uyumlu soğutucular lazım bu önerdiğiniz soğutucular sadece am4 uyumlu cooler master 212 için ise TDP Değeri 150W benim işlemci 220w tdp değerine sahip

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
merhabalar teşekkürler öneriler için ancak bana hem Am3+ Hemde Am4 uyumlu soğutucular lazım bu önerdiğiniz soğutucular sadece am4 uyumlu cooler master 212 için ise TDP Değeri 150W benim işlemci 220w tdp değerine sahip
AM3 Desteği de vardır diye düşünüp bakmamıştım , haklısınız. O işlemci çok fazla ısınıyor onu kule tipi soğutucunun da soğutacağını düşünmüyorum aslında. 5600 İşlemcisi için kule tipi soğutuclar yeterde hem AM3 hem de AM4 ve FX9590 işlemcisini soğutacak bir soğutucu ben bilmiyorum. Şuan işlemciye UnderVolt yaparak kullanmak bence en mantıklı seçenek olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri