AMD ReLive BlackBar Sorunu

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Merhabalar
Geçtiğimiz günlerde csgo oynarken kayıt clip vs almaya başladım ancak bişey farkettim amd de nvidiadaki gibi clip alırken tam 4:3 görütü olmuyor 16:9 oluyordu oyun ortada olacak şekilde kenarlarda blackbar dediğimiz siyahlıklardan vardı acaba bi ayar varmı amd yazılımı üzerinde şu blackbarlar olmadan kayıt clip vs alabilmemizi sağlayan.

Daha açıklayıcı olmak gerekirse csgoyu blackbarla kaydediyor normalde 4:3 bi şekilde blackbarsız kaydederdi stretched değil yani bildiğimiz sanki küçük bi monitörden izliyormuş gibi

Fotoğrafta görüldüğü üzere videonun kenarları siyah arkadaşım nvidia kullanıyor ve onda böyle bişey olmuyor

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (60).png
    Ekran Görüntüsü (60).png
    2.4 MB · Görüntüleme: 41

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu direk AMD ile alakalı bir sorun olabilir. Program 16:9 kaydediyor olabilir. Başka forumda "Ayarlar>Kayıt ve Yayın kısmından kenarlıksız bölge yakalama seçeneğini aktifleştirip yeniden deneyin." söylenmiş ama işe yarar mı bilmiyorum. Alternatif olarak nerede olduğunu bilmediğim bir şekilde oyun içi diye bir ayar olduğunu söylemişler.

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Bu direk AMD ile alakalı bir sorun olabilir. Program 16:9 kaydediyor olabilir. Başka forumda "Ayarlar>Kayıt ve Yayın kısmından kenarlıksız bölge yakalama seçeneğini aktifleştirip yeniden deneyin." söylenmiş ama işe yarar mı bilmiyorum. Alternatif olarak nerede olduğunu bilmediğim bir şekilde oyun içi diye bir ayar olduğunu söylemişler.

Hocam kenarlıksız bölge yakalama hem açık hem kapalı denedim zaten çok önceden denedim yine denedim ama yok olmuyor attiginiz videodaki adam da 4:3 stretched oynamayı öğretiyor sadece 4:3 stretched kayıt almayı değil o obs den aldığı için geniş ekran oldu

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam kenarlıksız bölge yakalama hem açık hem kapalı denedim zaten çok önceden denedim yine denedim ama yok olmuyor attiginiz videodaki adam da 4:3 stretched oynamayı öğretiyor sadece 4:3 stretched kayıt almayı değil o obs den aldığı için geniş ekran oldu
Bilmiyorum AMD denilerek paylaşılmış diye önerdim.

KS

shoroV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Bilmiyorum AMD denilerek paylaşılmış diye önerdim.
Önemli değil hocam yanlış anlaşılmasın aynı sorunu yaşayan biri konuyu okursa attığınız videoyu çözüm sanmasın diye yazdım ondan açıkladım yanlış anlaşılmasın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri