NVIDIA bir sistem alacaksam 6700 XT dengi bir kart almak isterim minimum 3060 Ti kartı oda bence 17K 3060 bir sistem için fazla. Benim içime sinmedi ama alınmaz değil kriterleriniz farklı çünkü.
anladım kral teşekkür ederimNVIDIA bir sistem alacaksam 6700 XT dengi bir kart almak isterim minimum 3060 Ti kartı oda bence 17K 3060 bir sistem için fazla. Benim içime sinmedi ama alınmaz değil kriterleriniz farklı çünkü.
Yok hocam mantık şöyle işliyor braket vidalarla arkadan deliklere oturacak(en uğraştıran kısım bence) oturduktan sonra anakartin önünden 2 demir parça da o vidaların diğer tarafına oturuyor. Bu işlem bitince anakarti araya tostun içindeki kaşar gibi almış oluyor demirler. Ardından soğutucu vidaları alt ve üste gelecek şekilde oturup sıkılacak. Kılavuzda resimli anlatıyor ama yapmadan evvel kafanıza yatmayan şeyleri sorarsanız elden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımana kartı yerinden sökmem gerekicek mi
hocam kasayı dün akşam alıcaktım maalesef kampanya bitmiş gerçekten çok üzücü bir durum pc aldığımda size ulaşcam teşekkür ederimYok hocam mantık şöyle işliyor braket vidalarla arkadan deliklere oturacak(en uğraştıran kısım bence) oturduktan sonra anakartin önünden 2 demir parça da o vidaların diğer tarafına oturuyor. Bu işlem bitince anakarti araya tostun içindeki kaşar gibi almış oluyor demirler. Ardından soğutucu vidaları alt ve üste gelecek şekilde oturup sıkılacak. Kılavuzda resimli anlatıyor ama yapmadan evvel kafanıza yatmayan şeyleri sorarsanız elden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Sağlık olsun hocam ihtiyaç olursa yazabilirsiniz elden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımhocam kasayı dün akşam alıcaktım maalesef kampanya bitmiş gerçekten çok üzücü bir durum pc aldığımda size ulaşcam teşekkür ederim
teşekkür ederim reisSağlık olsun hocam ihtiyaç olursa yazabilirsiniz elden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım