iyi forumlar herkese uzun araştırmlar ve tavsiyeler sonucu bu sisteme karar verdim hocalarım önümüzdeki ay alıcam nasipse
1tb Ssd özelleştirdim ve kasayı Tuf Gaming Olarak 20 Bine Kadar zorladım bütçemi ortlama kaç yıl götürür acaba rahat şekilde 1080P ekran da okunacağım
Monitörü de 2/3 hafta önce arkadaş tavsiyesi üzerine pek araştırmadım Casper aldım
Kulaklık olarakta alabilir isem GamePower alıcam olmazsa rampage alıcam
Logitech G300s mousem Var
1tb Ssd özelleştirdim ve kasayı Tuf Gaming Olarak 20 Bine Kadar zorladım bütçemi ortlama kaç yıl götürür acaba rahat şekilde 1080P ekran da okunacağım
Monitörü de 2/3 hafta önce arkadaş tavsiyesi üzerine pek araştırmadım Casper aldım
Excalibur 27’’ Curved Gaming Monitör | Casper
Excalibur 27” gaming monitör, sahip olduğu son teknoloji özellikleriyle Casper mağazasında sizlerle. 200 Hz hızlı ve kaliteli özellikleri ile oyunlardaki yerinizi hemen alın.
www.casper.com.tr
BLADE-5600 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-5600 oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Logitech G300s mousem Var