- Tepki
- 5
Maksimum 7500 TL Kadar bütçem var. 7500F için anakart önerebilir misiniz ?
Hocam konudan bağımsız 7600x ile b650m mortar wifi kullanıyorum. Mevcut işlemciyi satıp 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum. Mevcut anakart bu işlemci için yeterli değil mi?Bunu al önün açık olsun faz yapısı VRAM soğutması iyi modeldir 2x8 pin CPU güç yapısına sahip mosfet soğutucuları iri boyutlu almışken bütçene göre iyisini al
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeterli olacaktır sıkıntı yokHocam konudan bağımsız 7600x ile b650m mortar wifi kullanıyorum. Mevcut işlemciyi satıp 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum. Mevcut anakart bu işlemci için yeterli değil mi?
![]()
MAG B650M MORTAR WIFI
Powered by AMD Ryzen 7000 series processors, the MSI MAG B650M MORTAR WIFI is hardened with performance essential specifications to outlast enemies. Tuned for better performance by Core boost, memory Boost, Premium Thermal Solution, M.2 Shield Frozr.www.msi.com
Yeterli olacaktır sıkıntı yok![]()