- Tepki
- 0
Merhaba hayatımda ilk defa sistem dizecem sizce hangi işlemci daha iyi
12700KFMerhaba hayatımda ilk defa sistem dizecem sizce hangi işlemci daha iyi
Oyun odaklı sistem topluyorsan 3d çok güçlü tavsiye ederim.Merhaba hayatımda ilk defa sistem dizecem sizce hangi işlemci daha iyi
O kadar fark olucağını sanmıyorum, belki eskiden darboğaz yapıyordurOyun odaklı sistem topluyorsan 3d çok güçlü tavsiye ederim.
Kendi sistemimde 5800x den geçiş yaptım fps oyunlarında 100+ fps fark etti.
O kadar fark olucağını sanmıyorum, belki eskiden darboğaz yapıyordur
hocam okadar fark olması imkansız 5700x ile 3d arasında bile fark %10 u aşmıyorHayır darboğaz yoktu. Fps testlerini inceleyebilirsiniz.
Pubg oyuncusuyum onda özellikle çok fark etti. 200 aldığım fpsler 350 fpslere ulaştı.
Cs-go valorant da aynı şekilde 200 fps fark etti.
Ön belleği 100 mb hocam bariz fark ediyor fps değerleri.
Hocam kafamdan sallamıyorum bizzat test ettiğim ve elde ettiğim sonuçları paylaştım.hocam okadar fark olması imkansız 5700x ile 3d arasında bile fark %10 u aşmıyor
Hocam öncelikle bu sizin testleriniz olduğu pek inandırıcı gelmedi ama asıl konuya geçersek bukadar farkın sebebi darboğaz olması
3080 ile ryzen 7 5800x nasıl darboğaz olabilir?Hocam öncelikle bu sizin testleriniz olduğu pek inandırıcı gelmedi ama asıl konuya geçersek bukadar farkın sebebi darboğaz olması
hikaye oyunları vs dağlar kadar fark olmaz zaten, fps oyunlarında baya fark eder. Söz konusu bide valorant işlemci oyunu olduğunu göz önünde bulundurursak bana normal geldi. Ama arkadaşın dediği gibi hep 200fps fark olmaz anlık 200fps farkları olabilir, yani özetlicek olursak 100fps+ bi artış normaldir.hocam okadar fark olması imkansız 5700x ile 3d arasında bile fark %10 u aşmıyor
3080 ile ryzen 7 5800x nasıl darboğaz olabilir?
hikaye oyunları vs dağlar kadar fark olmaz zaten, fps oyunlarında baya fark eder. Söz konusu bide valorant işlemci oyunu olduğunu göz önünde bulundurursak bana normal geldi. Ama arkadaşın dediği gibi hep 200fps fark olmaz anlık 200fps farkları olabilir, yani özetlicek olursak 100fps+ bi artış normaldir.
Oyun için 5800x3D daha iyidir.12700KF
Tam bütçe nedir yardım edelim