AMD Ryzen 7 5800X3D Termal Macun

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar ryzen 7 5800X3D için termal macun öneriniz varmı?

KS

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam peki Çoğu termal macun bu işlemci için olurmu

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
5800X3D biraz fazla ısınır. Soğutucunda çok üst seviye kule tiplerinden değilse ,bu sefer, macun faktörü, önem kazanır . Yani ,en iyisini almakta yarar var.

KS

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
5800X3D biraz fazla ısınır. Soğutucunda çok üst seviye kule tiplerinden değilse ,bu sefer, macun faktörü, önem kazanır . Yani ,en iyisini almakta yarar var.
peki üç fanlı kule fan tipi bence iyi olur diyotum ya da sıvı soğutucumu

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Fan sayısının esprisi yok Esas olan,bakır boru sayısı ve yaprakçıkları barındıran,soğutucu kütlesi.Öle devasa şeyler alıpda, anakrtın üzerine, bi çuval ağırlık bindirmektense,bütçeniz müsait ise,bu değerli işlemciye şu epey hesaplı ve kaliteli sıvı soğutucu,yakışır.

KS

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Fan sayısının esprisi yok Esas olan,bakır boru sayısı ve yaprakçıkları barındıran,soğutucu kütlesi.Öle devasa şeyler alıpda, anakrtın üzerine, bi çuval ağırlık bindirmektense,bütçeniz müsait ise,bu değerli işlemciye şu epey hesaplı ve kaliteli sıvı soğutucu,yakışır.

Bana AM4 uyumlu anakart için olacak b550 tomahawk mag ddr4

MeteKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam peki Çoğu termal macun bu işlemci için olurmu
Merhaba.
İşlemcilerin markasına göre termal macun seçilmez bir termal macun teknik olarak her işlemciye uygulanabilir önemli olan macunun kalitesi ve iletkenlik değeridir.

KS

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba.
İşlemcilerin markasına göre termal macun seçilmez bir termal macun teknik olarak her işlemciye uygulanabilir önemli olan macunun kalitesi ve iletkenlik değeridir.
tmm orda okeyim zaten işlemci çok ısınan ve bunuda biliyorum sıvı soğutucu bunun için ne kadar etkisi olur kaç derece fark eder

MeteKaan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
tmm orda okeyim zaten işlemci çok ısınan ve bunuda biliyorum sıvı soğutucu bunun için ne kadar etkisi olur kaç derece fark eder
İmkanınız varsa sıvı soğutma çok daha iyi soğutur. Marka ve model konusunda pek fikir sahibi değilim ama kule tipi ile sıvı soğutma arasında kaldıysanız böyle performanslı ve ısınan bir işlemciye sıvı soğutma en iyi seçenek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri