Soğutucu kule fan tipiSoğutucu ne var.
peki üç fanlı kule fan tipi bence iyi olur diyotum ya da sıvı soğutucumu5800X3D biraz fazla ısınır. Soğutucunda çok üst seviye kule tiplerinden değilse ,bu sefer, macun faktörü, önem kazanır . Yani ,en iyisini almakta yarar var.
Bana AM4 uyumlu anakart için olacak b550 tomahawk mag ddr4Fan sayısının esprisi yok Esas olan,bakır boru sayısı ve yaprakçıkları barındıran,soğutucu kütlesi.Öle devasa şeyler alıpda, anakrtın üzerine, bi çuval ağırlık bindirmektense,bütçeniz müsait ise,bu değerli işlemciye şu epey hesaplı ve kaliteli sıvı soğutucu,yakışır.
![]()
Akasa Soho240 Intel ve AMD Uyumlu 240mm Radyatör Sıvı Soğutma Sistemi - Siyah (AK-LC4003HP01) | Teknobiyotik
AK-LC4003HP01 Teknik Özellikler Model Kodu: AK-LC4003HP01 Soket Uyumluluğu: Intel LGA 1700 / LGA1200 / LGA20XX / LGA115X / AM4 / AM5 Hortum Uzunluğu: 400 mm Hortum Kalınlığı: ø 12mm Fan Hızı: 500 ~ 2000RPM Max. Hava Akımı: 52,9...www.teknobiyotik.com
Merhaba.Hocam peki Çoğu termal macun bu işlemci için olurmu
tmm orda okeyim zaten işlemci çok ısınan ve bunuda biliyorum sıvı soğutucu bunun için ne kadar etkisi olur kaç derece fark ederMerhaba.
İşlemcilerin markasına göre termal macun seçilmez bir termal macun teknik olarak her işlemciye uygulanabilir önemli olan macunun kalitesi ve iletkenlik değeridir.
İmkanınız varsa sıvı soğutma çok daha iyi soğutur. Marka ve model konusunda pek fikir sahibi değilim ama kule tipi ile sıvı soğutma arasında kaldıysanız böyle performanslı ve ısınan bir işlemciye sıvı soğutma en iyi seçenek.tmm orda okeyim zaten işlemci çok ısınan ve bunuda biliyorum sıvı soğutucu bunun için ne kadar etkisi olur kaç derece fark eder