Yardım AMD Ryzen 7 7800X3D

unkonwnuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Dostlar bu ekran kartına göre sağlam bir anakart arıyorum bütçe 10 k ya kadar çıkarım ekran kartım shapphire rx 7800xt nitro+gaming oc

dolce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
KS

unkonwnuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
KS

unkonwnuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam ATX formunda bir anakart önerirmisiniz gördüm önermişsiniz ama farklı seçenekler de araştırmak istiyorum ya da önerdiğiniz ATX anakartı neden önerdiniz anlatırsanız güzel olur müsaitseniz tabiki

dolce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam ATX formunda bir anakart önerirmisiniz gördüm önermişsiniz ama farklı seçenekler de araştırmak istiyorum ya da önerdiğiniz ATX anakartı neden önerdiniz anlatırsanız güzel olur müsaitseniz tabiki
hocam mosfet soğutmaları soğutma bloğu m2 yuvası benim için önemli olanlar ona göre önerdim size ama asıl öncelik mosfet soğutmaları

eagle modeli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kendimdede o var aynı işlemciyi kullanıyoruz.Bir de soğutma olarak ne tercih ettiniz 9800x3d ye göre daha fazla ısınıyor bu işlemci

KS

unkonwnuser

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
360mm sıvı soğutma aldım kasayla uyumlu egale modelinin yorumlarını okuduğumda bios update fln uğraşıyormus galiba ne zamandır araştırıyorum bi anakart kaldı hala bulamadim

dolce

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
360mm sıvı soğutma aldım kasayla uyumlu egale modelinin yorumlarını okuduğumda bios update fln uğraşıyormus galiba ne zamandır araştırıyorum bi anakart kaldı hala bulamadim
her anakartta bios uptade gerekebilir ben dümdüz flashla attım uğraşmadım sorun da yasamadım

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
hocam mosfet soğutmaları soğutma bloğu m2 yuvası benim için önemli olanlar ona göre önerdim size ama asıl öncelik mosfet soğutmaları

eagle modeli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kendimdede o var aynı işlemciyi kullanıyoruz.Bir de soğutma olarak ne tercih ettiniz 9800x3d ye göre daha fazla ısınıyor bu işlemci
Sizde sorun çıkarmamış ama gigabyte eagle en kaçınılacak modellerden normalde. Gigabyte'ın en alt modeli. Görsel olarak doluluğuna bakmayın yazılımı kötü bunların. Örnek olarak colorful v14 anakartı var fp sistemlerde her zaman değerlendirilmeye alınır bu anakart, ama satın alınmaz çünkü heatsink vs. koymuşlar ama yazılımı sıkıntılı. Zaten o fiyata donanım o kadar doluysa kısılan yer yazılım oluyor. Bu da aynı şekilde.

10 bin demişsiniz, tam olarak 10 binlik taş gibi bir öneri sunayım ben de : https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPKV94MX?psc=1&psc=1

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri