Amd sistemde Perfonmans düşüklüü yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slymn45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarın Özelliklerini Aşağıda belirttim çok kötü olmadığını düşünüyorum,hatta hiç kötü olmadığını düşünüyorum yanılıyorda olabilirim bu yüzden bilgilerinize ihtiyacım var eskisi gibi LoL Cs:Go Ve Arma3 oynayamıyorum eskiden hem oynar hem kaydederdim şimdi ise kayıt yapmadan bile kasmalar fps düşüşleri görüyorum kasa temizliği vs. yapıyorum güncelleştirmeler son sürümde sizce sebebi nedir Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[/font]

• [font=Roboto, Arial, sans-serif]AMD Phenom(tm) II X6 1090T Processor (6 CPUs) 3.2GHz[/font]
  • [font=Roboto, Arial, sans-serif]16GB RAMKingston HyperX ( 4x4) 1600MHZ DDR3[/font]
  • [font=Roboto, Arial, sans-serif]Thermaltake Water 3.0 sıvı soğutma[/font]
  • [font=Roboto, Arial, sans-serif]Gigabyte GE-N500A-c2 500W PSU[/font]
  • [font=Roboto, Arial, sans-serif]AMD Radeon R9 290X 4GB[/font]
  • [font=Roboto, Arial, sans-serif]Kasa Gigabyte’ın kasası modelini bilmiyorum[/font]
  • [font=Roboto, Arial, sans-serif]Anakart MSI 870A-G54[/font]
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Her türlü önerilerinizi alabilirim sistemi komple değiştirmem gerekirmi yada 500-600 tl bi bütçe ile nasıl bi upgrate düşünülebilir ? [/font]

KS

Slymn45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Oyun içinden msi after burner açık iken resim atabilirsiniz....

Tabikide 2 oyun içinde yapıp atıcağım ilginiz için teşekkür ederim.

Cs:Go Ve LoLde Bu Şekilde

kayıt programı açmadan olan fpsdir.

KS

Slymn45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Suan kullandigim internet resimleri gostermiyor resimleri acabilecegim internete gecince geri donus sagliyacagim

tamam teşekkür ederim

KS

Slymn45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Sisteminize kaspersky ile bir temiz tarama yaparmısınız?

Herhangi bir şey çıkmadı zaten advanced system core u hergün aktif olarak kullanıyorum otomatik taraması var.. 
Durum bu şekilde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemcinizin bu ekran kartı ile oyun testlerine baktım ve darboğaz söz konusu acaba MSI A.F. ile CPU kullanımınıda aktif edip resim atarmısınız. Sadece E.Kartı kullanımını açıp atmışsınız resimleri ve aslında belli E.Kartı kullanımınız düşük seviyelerde %20 lerde görünüyor tam net bilgi için dediğim gibi CPU kullanımınıda gösterin öyle resim atın.

KS

Slymn45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşlemcinizin bu ekran kartı ile oyun testlerine baktım ve darboğaz söz konusu acaba MSI A.F. ile CPU kullanımınıda aktif edip resim atarmısınız. Sadece E.Kartı kullanımını açıp atmışsınız resimleri ve aslında belli E.Kartı kullanımınız düşük seviyelerde %20 lerde görünüyor tam net bilgi için dediğim gibi CPU kullanımınıda gösterin öyle resim atın.

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim bütün değerlerimi açtım 

değerler gpu kullanımı çok sık değişiyo kimi zaman % 80 leri geçiyor ama ortalama 50 ila 60 arası yada daha düşük

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Darboğaz var işlemci kullanımınız çok yüksek ve GPU tam tersi bunu bileşen değiştirmeden çözemezsiniz. İşlemciniz yetersiz.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Slymn45' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

değerler gpu kullanımı çok sık değişiyo kimi zaman % 80 leri geçiyor ama ortalama 50 ila 60 arası yada daha düşük

maalesef darboğaz var

KS

Slymn45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Slymn45' Alıntı:

maalesef darboğaz var

peki nasıl bi yol izlememi önerirsiniz

KS

Slymn45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
İşlemciyi değiştirmeniz gerekiyor

onu biliyorum :)  demek istediğim  yani nasıl bişiy önerirsiniz r5 1500x fazla mı gelir anakartın değişmesi gerekicek m4 soket lazım olucak buna bağlı oalrak ramler değişebilir sizce bu ekran kartı vs. birimlere göre minimum bütçe ile iadeal perfonmansı nasıl alırım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
E.Kartın GTX 1060 'a yakın performans veriyor i5 6600k veya i5 8600k olan bir sistem veya R5 1600x bir sistem bu işlemciyi hakkıyla besler. Bütçe ise AMD veya INTEL için minimum işlemci + anakart ve 8 GB RAM ile 2300-2500 TL arası tutar. Eğer yetersiz bir POWER 'ın varsa buna bir 300 TL 'de POWER ekle.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
E.Kartın GTX 1060 'a yakın performans veriyor i5 6600k veya i5 8600k olan bir sistem veya R5 1600x bir sistem bu işlemciyi hakkıyla besler. Bütçe ise AMD veya INTEL için minimum işlemci + anakart ve 8 GB RAM ile 2300-2500 TL arası tutar. Eğer yetersiz bir POWER 'ın varsa buna bir 300 TL 'de POWER ekle.

Uğur gerekli olan herşeyi söylemiş seçmek sana kalmış :)

KS

Slymn45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Allah ikinizden de razı olsun gerekli cevapları fazlasıyla aldım iyiki varsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri