AMD uyumlu RAM 'i kullanabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe Filis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, AMD uyumlu RAM 'i INTEL platformunda kullanabilir miyim? Anakartım Gigabyte markasından bir anakart.

OptiCore

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: AMD uyumlu ramı bılgısayarıma takabılır mıyım

Anakartınızın ve kullandığınız ram'in modellerini yazabilir misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RE: AMD uyumlu ramı bılgısayarıma takabılır mıyım

Çoğu AMD uyumlu diye geçen RAM modelleri INTEL platformda içinde sorunsuz çalışıyorlar. Anakart modelinizi ve RAM modelinizi yazarsanız size yardımcı olabiliriz.

KS

Efe Filis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Çoğu AMD uyumlu diye geçen RAM modelleri INTEL platformda içinde sorunsuz çalışıyorlar. Anakart modelinizi ve RAM modelinizi yazarsanız size yardımcı olabiliriz.
anakart modelım gigabyte m61pme-s2p 4gb veya 8gb ddr2 bulabilirseniz sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
DDR2 RAM standardı bu anakart eski yani. DDR2 2GB kapasiteden yüksek sıfır RAM bulabileceğinizi sanmıyorum. 2. el bakmanız gerek ben öneremem 2. el bir ürün. Genel olarak G.skill, Kingston, Corsair, OCZ, Curucial marka belleklerden seçim yapabilirsiniz. Ve anakartınız DDR2 1066/800/667MHz bu frekanslarda bellekler çalıştırabiliyor herhangi bir bellek alabilirsiniz uyum vs. sorunu yaşamazsınız dert etmeyin. Ayrıca eğer sisteminizde şuan bir bellek takılıysa o bellek ile aynı özelliklerde bir bellek almanız gerek yoksa uyum sorunu yaşarsınız.

KS

Efe Filis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
DDR2 RAM standardı bu anakart eski yani. DDR2 2GB kapasiteden yüksek sıfır RAM bulabileceğinizi sanmıyorum. 2. el bakmanız gerek ben öneremem 2. el bir ürün. Genel olarak G.skill, Kingston, Corsair, OCZ, Curucial marka belleklerden seçim yapabilirsiniz. Ve anakartınız DDR2 1066/800/667MHz bu frekanslarda bellekler çalıştırabiliyor herhangi bir bellek alabilirsiniz uyum vs. sorunu yaşamazsınız dert etmeyin. Ayrıca eğer sisteminizde şuan bir bellek takılıysa o bellek ile aynı özelliklerde bir bellek almanız gerek yoksa uyum sorunu yaşarsınız.
Teşekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri