An operating system wasn't found

Eray Ro Erdi Gümüş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 7 desteği kalktıktan sonra bilgisayarımı Windows 8.1 yapmak için format atmak istedim ilk başlarda Windows versiyonları gözükmüyordu daha sonra o bir şekilde halloldu ve Windows versiyonlarını gördüm ama şimdi de format sırasında hata kodu verip format durdu bilgisayarı kapattım ama sanırım işletim sistemine veya HDD'ye zarar verdim şimdi ise bilgisayarı başka bir format CD'sinden başlatmaya çalışıyorum ama açılırken "Boot from CD/DVD" bölümüne geldiğinde "An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives that don't contain an operating system" yazıyor ne yapmalıyım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Neden Windows 8.1 'e geçiyorusunuz ki Windows 8 serisi Windows tarihinin en hızlı atlanan versiyonu olmuş sistemidir. Doğru dürüst sürücü desteği bile yok. Bence hiç ama hiç uğraşmayın Windows 10 'a geçin.

KS

Eray Ro Erdi Gümüş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Neden Windows 8.1 'e geçiyorusunuz ki Windows 8 serisi Windows tarihinin en hızlı atlanan versiyonu olmuş sistemidir. Doğru dürüst sürücü desteği bile yok. Bence hiç ama hiç uğraşmayın Windows 10 'a geçin.

Açıkçası ben de Windows 10 kullanmak isterim ancak bilgisayarım yeterince eski daha önce Windows 10 kullandım ama bir tık yavaştı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladım, Windows 8 hakkında pek kesin çözüm önerileri bulamazsınız yani bayağı derinden araştırmanız gerek. Dediğim gibi biraz sorunlu bir sistemde zaten o yüzden hemen Windows 10 çıktı. Windows 10 HDD ile barışık bir sistem değil. 2 GB RAM kadarını genelde kendisi yiyor yani SSD ve 4 GB RAM varsa kullanılacak bir sistem ve üzerine sistem tanımam. Sorununuzun çözümünü bulursam paylaşırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri