Beni bilen bilir bu forumda uzun zamandır yoktum şifreyi yeni hatırladım gireyim dedim foruma
Bir sistemim vardı üstadlarım hatırlar ekran kartım yanmıştı ve yeni ekran kartı arayışındaydım sağolsun bir arkadaş bana ( forum dışı ) Asus GTX 275 verdi ücret almadan idarelik kullanayım diye aldım kartı tamamen bana verdi senin olsun diye bende bu ekran kartını taktım sistemime en fazla 2 saat kullanabildim çünkü yanan ekran kartım anakarta da arıza vermiş chipset şuan işlevini yerine getirmiyor. Bir sürü ekran kartı denedim ama yine sistemi açamadım. Görüntü vermiyor hiçbir şekilde. Tamirini sordum 140 TL istediler ama yine tekrarlar diye yaptırmakta istemedim köşeye kaldırdım duruyor. Şuan anakart arayışı içindeyim. Asus , AsRock , Gigabyte markalarından olursa iyi olur MSİ markasına artık hiç sıcak bakmıyorum çok kalitesiz olduğunu bir kere daha anladım. 3 markadan biri olursa güzel olur. 970 yada 990 Chipset bir AM3+ anakart arıyorum. Elimde AMD FX-8300 işlemci ve Gskill RipJawsX DDR3 1600 Mhz 2x4 8 GB Dual Kit Ramlerim var. Elinde olupta satmak isteyen varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim çünkü hemen almam gerekiyor bilgisayarımda ki bütün işlerim aksadı özel yedeklerim ve resimlerim de var hiç birine ulaşamıyorum bilgisayar çalışmadığı için. Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
Yanan anakartım ise MSİ 970 Gaming. Bu anakarttan da uzak durun sakın ha alayım demeyin ikinci el çok satılıyor hiç bulaşmayın adamı kanser eder. Isınma sorunu yok ama 2 sene de bozuldu elimde kaldı.
Yanan anakartım ise MSİ 970 Gaming. Bu anakarttan da uzak durun sakın ha alayım demeyin ikinci el çok satılıyor hiç bulaşmayın adamı kanser eder. Isınma sorunu yok ama 2 sene de bozuldu elimde kaldı.