Anakart Alacağım Ama Yardımcı Olurmusunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Beni bilen bilir bu forumda uzun zamandır yoktum şifreyi yeni hatırladım gireyim dedim foruma :)  Bir sistemim vardı üstadlarım hatırlar ekran kartım yanmıştı ve yeni ekran kartı arayışındaydım sağolsun bir arkadaş bana ( forum dışı ) Asus GTX 275 verdi ücret almadan idarelik kullanayım diye aldım kartı tamamen bana verdi senin olsun diye bende bu ekran kartını taktım sistemime en fazla 2 saat kullanabildim çünkü yanan ekran kartım anakarta da arıza vermiş chipset şuan işlevini yerine getirmiyor. Bir sürü ekran kartı denedim ama yine sistemi açamadım. Görüntü vermiyor hiçbir şekilde. Tamirini sordum 140 TL istediler ama yine tekrarlar diye yaptırmakta istemedim köşeye kaldırdım duruyor. Şuan anakart arayışı içindeyim. Asus , AsRock , Gigabyte markalarından olursa iyi olur MSİ markasına artık hiç sıcak bakmıyorum çok kalitesiz olduğunu bir kere daha anladım. 3 markadan biri olursa güzel olur. 970 yada 990 Chipset bir AM3+ anakart arıyorum. Elimde AMD FX-8300 işlemci ve Gskill RipJawsX DDR3 1600 Mhz 2x4 8 GB Dual Kit Ramlerim var. Elinde olupta satmak isteyen varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim çünkü hemen almam gerekiyor bilgisayarımda ki bütün işlerim aksadı özel yedeklerim ve resimlerim de var hiç birine ulaşamıyorum bilgisayar çalışmadığı için. Şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.

Yanan anakartım ise MSİ 970 Gaming. Bu anakarttan da uzak durun sakın ha alayım demeyin ikinci el çok satılıyor hiç bulaşmayın adamı kanser eder. Isınma sorunu yok ama 2 sene de bozuldu elimde kaldı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben 2. el öneremem size sonuçta sorumluluk almış oluruz ama model önerebilirim.

Gigabyte GA-990XA-UD3 - Bu anakartı bulabiliyorsanız kesinlikle değerlendirin derim.

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben 2. el öneremem size sonuçta sorumluluk almış oluruz ama model önerebilirim.

Gigabyte GA-990XA-UD3 - Bu anakartı bulabiliyorsanız kesinlikle değerlendirin derim.

Hocam ondan buldum adam 550 TL istedi yuh dedim ama acil şekilde cevaplarsan iyi olur çünkü almam lazım hemen 2 tane buldum birisi Asus M5A99X Evo tertemiz kutusuyla herşeyiyle veriyor diğeri de AsRock 990FX Fatality Professional bunun da kutusu hiçbir şeyi yok sadece anakart veriyor hangisini önerirsin ? Asus'un sata kabloları bile kullanılmamış herşeyiyle duruyor tertemiz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ASUS tercih edebilirsiniz. AsRock aslında Fatal1ty serisi ile kendi ürün grubunda en tepesini gösteriyor ama ben eski AsRock serisini önermem. ASUS 'u alabilirsiniz. Bu kadar zaman geçmiş bir ürünün kutusu vs. her şeyi tertemiz bulmuşsunuz kesinlikle kaçırmayın.

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
ASUS tercih edebilirsiniz. AsRock aslında Fatal1ty serisi ile kendi ürün grubunda en tepesini gösteriyor ama ben eski AsRock serisini önermem. ASUS 'u alabilirsiniz. Bu kadar zaman geçmiş bir ürünün kutusu vs. her şeyi tertemiz bulmuşsunuz kesinlikle kaçırmayın.

Asusta çekirdek açma var mı acaba bilgin var mı ? Mesela MSI 970 Gaming anakartta vardı işlemcim FX-8300. Alayım demi fiyatıda uygun. Nasıl acaba bu modeli.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sadomadoking' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Asusta çekirdek açma var mı acaba bilgin var mı ? Mesela MSI 970 Gaming anakartta vardı işlemcim FX-8300. Alayım demi fiyatıda uygun. Nasıl acaba bu modeli.

Anakarta baktım kaliteli performanslı bir anakart. Bahsettiğiniz özellik Core Unlocker ve evet var bu anakartta. https://www.manualslib.com/manual/415102/Asus-M5a99x-Evo.html?page=83 bu sayfadan nasıl açılabileceğine bakabilirsiniz.

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sadomadoking' Alıntı:

Anakarta baktım kaliteli performanslı bir anakart. Bahsettiğiniz özellik Core Unlocker ve evet var bu anakartta. https://www.manualslib.com/manual/415102/Asus-M5a99x-Evo.html?page=83 bu sayfadan nasıl açılabileceğine bakabilirsiniz.

Baktım evet bios menüsü de baya güzel zaten diyorlardı Asus biosları tartışılmaz diye. Ben beğendim. Satıcı ile görüşeyim de alayım. Teşekkürler.

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben teşekkür ederim. Sonuçları bildirirsiniz...

Satıcı kişiye ulaşamadım. Şuan hazırda benden cevap bekleyen birisi var onda da AsRock 970 Extreme 3 var diğerinde de AsRock 990FX Fatal1ty Professional var bu ikiside benden mesaj bekliyor bu ikisi arasında hangisini öneriyorsun ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sadomadoking' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben teşekkür ederim. Sonuçları bildirirsiniz...

Satıcı kişiye ulaşamadım. Şuan hazırda benden cevap bekleyen birisi var onda da AsRock 970 Extreme 3 var diğerinde de AsRock 990FX Fatal1ty Professional var bu ikiside benden mesaj bekliyor bu ikisi arasında hangisini öneriyorsun ?

AsRock 990FX Fatal1ty Professional - Bu en iyisi bu ikilide.

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sadomadoking' Alıntı:

AsRock 990FX Fatal1ty Professional - Bu en iyisi bu ikilide.

Tamam 970 hiç bakmıyorum o zmn alınca yazarım

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri