ANAKART M2 SSD GÖRMÜYOR

Onuruzum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese merhaba, benim bir sorunum var ve çözemiyorum. Biosta M2 yi test et kısmında M2 SSD gözüküyor fakat boot kısmında M2 gözükmüyor. Windows onun içinde kurulu windowsu başlatamiyorum. Anakarti garantiye gönderdim bu yüzden adamlar video linki koymuşlar baktım onlarda M2 gözüküyor. Bana yardımcı olabilir misiniz sıkıştım kaldım. Anakart modelim MSI h410M-A PRO. Teşekkürler şimdiden.

Ekli dosyalar

• IMG_20220813_212720.jpg
    IMG_20220813_212720.jpg
    5.4 MB · Görüntüleme: 8
KS

Onuruzum

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaslar bir şekilde buldum ve artık boot menüsünde çıkıyor birinci sıraya aldım fakat şuan (reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key) hatası alıyorum içinde windows kurulu bunun çözümü nedir?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Arkadaslar bir şekilde buldum ve artık boot menüsünde çıkıyor birinci sıraya aldım fakat şuan (reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key) hatası alıyorum içinde windows kurulu bunun çözümü nedir?
Windows kurulu diski BOOT edemiyor bu hatada. BOOT Options seçeneklerinde Windows Boot Manager varsa ilk sıraya onu alın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri