ryzen 5 5500Hangi işlemci için bakıyorsunuz ?
Ryzen 5 5500 içinselam dostlar;
f/p PCI Express 4.0 önerebileceğiniz mATX anakartlar var mı bütçe 1.5-2k
işlemcim ryzen 5 5500
hocam ekran kartım 4.0 pcı ex pcı ex 3.0 bir anakart alsam performans düşüşü çok olur muİleride işlemci yükseltmeyi hedefliyorsanız paylaştığım anakart alınabilir. 4 Ram , 2 M2 slotu var , soğutmaları güzel ve Aura SYNC destekliyor.
Açıklamaya bakmayın anakart PCI 4.0 destekliyor yanlış yazılmış.
Performans düşük olur.hocam ekran kartım 4.0 pcı ex pcı ex 3.0 bir anakart alsam performans düşüşü çok olur mu
ne kadarlık bir düşüş hocamPerformans düşük olur.
PCI Express 4.0 istemişsin onun için de atıyorum.Ryzen 5 5500 için
![]()
Asus TUF GAMING B450M-PRO II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF GAMING B450M-PRO II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF GAMING B450M-PRO II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
MSI B450-A PRO MAX AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450-A PRO MAX AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450-A PRO MAX AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 3.867,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Çok olmaz ama 4.0 anakart alsanızda işlemci 3.0 olduğundan illaki performans 4.0 sürümüne göre az olur. İleride işlemciyi 5600 ve üstü yaparsanız PCI 4.0 kullanabilirsiniz ileriye dönük bir anakart önerdim.hocam ekran kartım 4.0 pcı ex pcı ex 3.0 bir anakart alsam performans düşüşü çok olur mu
Hocam çok olacağını zannetmiyorum ama benim görüşüm ileriye dönük bir yatırım yapın sonrasından alamaya bilirsiniz.ne kadarlık bir düşüş hocam
İşlemciden dolayı 4.0 bile alsanız bence çok önemi yok diğer konuda demiştik yani 3-5 FPS fark olur o da göze değecek birşey değil.selam dostlar;
işlemcim ryzen 5 5500
hocam ileride yükseltme yapmayacağım performansta fazla düşüş olmassa pc ex 3.0 anakart alıcam sanırım s2h alıcam sanırım pc ex 3.0 içinÇok olmaz ama 4.0 anakart alsanızda işlemci 3.0 olduğundan illaki performans 4.0 sürümüne göre az olur. İleride işlemciyi 5600 ve üstü yaparsanız PCI 4.0 kullanabilirsiniz ileriye dönük bir anakart önerdim.
1 fos var çoğu oyunda hatta 1 videoda cyberpunta 3.0 1 fos daha önde garipçehocam ileride yükseltme yapmayacağım performansta fazla düşüş olmassa pc ex 3.0 anakart alıcam sanırım s2h alıcam sanırım pc ex 3.0 için
Ekran kartı neydi ?selam dostlar;
işlemcim ryzen 5 5500
Yani çok fark etmiyor daha yüksek işlemci almayacaksanız da dediğiniz gibi iyi bir B550 anakarta gerek yok. B450M S2H veya B450M A II alabilirsiniz.hocam ileride yükseltme yapmayacağım performansta fazla düşüş olmassa pc ex 3.0 anakart alıcam sanırım s2h alıcam sanırım pc ex 3.0 için
gigabyte den cok şikayet var hocam sonunda adam akıllı bir pcm olucak anakartım sıkıntı çıkarmasını istemiyorum asus prime b450mk II almayı düşünüyorumYani çok fark etmiyor daha yüksek işlemci almayacaksanız da dediğiniz gibi iyi bir B550 anakarta gerek yok. B450M S2H veya B450M A II alabilirsiniz.
rx 66001 fos var çoğu oyunda hatta 1 videoda cyberpunta 3.0 1 fos daha önde garipçe
Ekran kartı neydi ?
K II yerine S2H tercih ederim bütçe arttırıp orda m A II daha iyi olur.B450M A II daha iyi bir modeldir. M K II de alınabilir ama M A daha yüksek diye biliyorum.