Anakart önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tarık Selçuk Balcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pc topluyorum anakart olarak Asus rog strix
b-450f, am4 soket olan bir anakart tercih edecektim. Fakat bazi arkadaslarim daha ucuza daha iyi anakartlar alabilecegimi ya da bu anakart in bazi sorunlari olduklarini soyleyerek kafami karistirdilar. Sizce bu anakart i almali miyim? Yoksa amd yi destekleyen baska bir anakart mi almaliyim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
B450 serisi tüm anakartlar aynı güçteler yani işlemciniz için hepsi aynı gücü sağlayıyorlar bu tarafta bir farklılık yok. Ama bu gücü sağlayan bileşenlerin soğutmaları ve bu gücü sağlyan faz yapılarının kaliteleri değişiyor. Strix F modeli gereksiz pahalı ve aynı şeyleri daha ucuza sunan anakartlar var doğrudur. Örneğin Gigabyte Aorus Elite ve Pro modelleri özellikle Pro modeli çok başarılıdır bu konularda. Veya MSI Tomahawk Max modeli ki ben Aorus Pro seçerdim MSI model yerine. Ayrıca itopyada saat 17:00 da genel indirimler olacak yıl dönümü şerefine bakın fiyatlara hangisi iyiyse onu tercih edin. Ucuza yani 1000 TL aşağısına X570 olursa B450 yerine alabilirsiniz mesela tabi o zaman güç artacak ama özellik kısılacaktır karar size kalmış. Bahsettiğim 3 anakarta 1 artı daha yapayım ASUS TUF Plus Gaming modeli Strix F yerine alınabilir oda başarılıdır. Ayrıca B450 serisinde en dolu ve farkı olan anakart ASUS Strix E modelidir ama o anakart gereksiz pahalı 1400 TL filan olması gerek ki o fiyatlara X570 alınabiliyor.

KS

Tarık Selçuk Balcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tarık Selçuk Balcı' Alıntı:
Pc topluyorum anakart olarak Asus rog strix
b-450f, am4 soket olan bir anakart tercih edecektim. Fakat bazi arkadaslarim daha ucuza daha iyi anakartlar alabilecegimi ya da bu anakart in bazi sorunlari olduklarini soyleyerek kafami karistirdilar. Sizce bu anakart i almali miyim? Yoksa amd yi destekleyen baska bir anakart mi almaliyim?

Msı b450 Tomahawk almaya karar verdim cok tesekkur ederim ilginiz icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri