Anakart Önerisi 10K Limit

meddmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aklimda bu ikisi var sizce hangisi

Sistemim
Rtx4070s
R7 5800x3d
2x16 4000mhz

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
ROG alınabilir. Takibi yeni platforma geçmeyi düşünmüyorsanız . Eğer işlemci değiştirecekseniz mevcut anakartla idare edin. Yeni DDR 5 sistemde işlemci anakart ram gibi parçalar değişeceği için ek bir anakart değiştirme maliyetine girmeyin.

KS

meddmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ROG alınabilir. Takibi yeni platforma geçmeyi düşünmüyorsanız . Eğer işlemci değiştirecekseniz mevcut anakartla idare edin. Yeni DDR 5 sistemde işlemci anakart ram gibi parçalar değişeceği için ek bir anakart değiştirme maliyetine girmeyin.
Hocam benim anakart vardi ama elektirk git gelden bisey oldu gitti bilgisayarciya goturdum o da bisey yapamasi mecbur alicam

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Hocam benim anakart vardi ama elektirk git gelden bisey oldu gitti bilgisayarciya goturdum o da bisey yapamasi mecbur alicam
Bu kadar para harcamana gerek yok bence

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Ozaman giriş seviyesi b550 serisi alın derim değiştirmeyi düşünüyorsanız. Birde özellikle akım korumalı priz kullanın böyle elektrik git gellerinde yüksek gelen voltaja karşı pc parçalarının bozulmasını bozulmasını önlersin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri