uyuyor sağolunKasanıza uyuyor ise tercih edebilirsiniz.
![]()
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
satıcısı çok iyi durmuyor satıcıda önemliKasanıza uyuyor ise tercih edebilirsiniz.
![]()
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
zaten b450 var ama pcie 3.0 ekrankartı tam performasında filan çalışamıyor pc update lersem anakart lazım olcak oyuzden şimdiden alıyım dedim4k bütçe varsa 5600 alınıp, 5500 satılıp b450 alınabilir ama uğraşırsınız. Ben yapmazdım sadece öneriyim dedim yinede mantıklı.
Hocam illa oradan almak zorunda değil siniz sadece ürün için attıp güvenilir yerden alabilirsiniz.satıcısı çok iyi durmuyor satıcıda önemli
Bios güncellemesi yapılabilir diye biliyorum.zaten b450 var ama pcie 3.0 ekrankartı tam performasında filan çalışamıyor pc update lersem anakart lazım olcak oyuzden şimdiden alıyım dedim
yapılıyoda pcie yapılmıyorBios güncellemesi yapılabilir diye biliyorum.
baktımda trend yolda vatan bilgisiyar satıyor ordan ala bilirimHocam illa oradan almak zorunda değil siniz sadece ürün için attıp güvenilir yerden alabilirsiniz.
Hocam işlemcilerinde problem yok.Zaten arkadaş işlemci olarak AMD kullanıcısı siz veya başka kişiler sorun yaşadı diye amd batmıyor.4000tlye amd için anakart alsam heralde uyuyamazdim ölü yatirim![]()
Anladık hocam amd sevmiyorsunuz. Ama bir tık abartıyorsunuz gibi.4000tlye amd için anakart alsam heralde uyuyamazdim ölü yatirim![]()
Bende sorun yaşarım diye 3060 sistem alıcam. Amd ile sorun yaşayabilirim o yüzden uğraşamam. Tak çalıştır uğraştırmasın kafasındayım. 2k fazla olsun sorun yaşamiyim.3060da taktım ole aman aman farkıyok varda çok yok
bende rx 6600 var bi düşündüm 3060 a geçmeyi 4 5k fark ediyo yok kalsın dedimBende sorun yaşarım diye 3060 sistem alıcam. Amd ile sorun yaşayabilirim o yüzden uğraşamam. Tak çalıştır uğraştırmasın kafasındayım. 2k fazla olsun sorun yaşamiyim.
Max 3k vardır. Performans farkına değmez kesinlikle. Sadece sorunlarla uğraşmak istemediğim içim nvidia alıcam. Yoksa amd severim fp güzel kartlar.bende rx 6600 var bi düşündüm 3060 a geçmeyi 4 5k fark ediyo yok kalsın dedim
aynMax 3k vardır. Performans farkına değmez kesinlikle. Sadece sorunlarla uğraşmak istemediğim içim nvidia alıcam. Yoksa amd severim fp güzel kartlar.