- Konu Sahibi
DRam hatası verdi ekran gelmedi monitörenasıl bir sorun oldu size tam olarak
DRam hatası verdi ekran gelmedi monitörenasıl bir sorun oldu size tam olarak
Ekrana görüntü gelmediyse iki seçenek var zaten biri ramlar doğru takılmamıştır, diğeri de anakartın biosu güncel değildir, işlemciyi tanımamıştır. Sonuç olarak bunların hepsi iç içe bir durumdur.DRam hatası verdi ekran gelmedi monitöre
İşlemcide de mi bir sıkıntı olabilir ? Aslında hepsi 0 parçaEkrana görüntü gelmediyse iki seçenek var zaten biri ramlar doğru takılmamıştır, diğeri de anakartın biosu güncel değildir, işlemciyi tanımamıştır. Sonuç olarak bunların hepsi iç içe bir durumdur.
Hepsi sıfır parça ise işlemcide neden arıza olsun. O çok uç nokta bir düşünce olmalı. Ramler doğru takılmazsa bile ekran bios görüntüsü vermez bazı anakartlar hariç. Teknik servis anakartın biosunu güncellesin elleri değmişken.İşlemcide de mi bir sıkıntı olabilir ? Aslında hepsi 0 parça
Yenisini satın alıcamda alırkene yaptırılabilir mi o?Hepsi sıfır parça ise işlemcide neden arıza olsun. O çok uç nokta bir düşünce olmalı. Ramler doğru takılmazsa bile ekran bios görüntüsü vermez bazı anakartlar hariç. Teknik servis anakartın biosunu güncellesin elleri değmişken.
BU ATTIĞIMDA BİOS FLASHBACK ÖZELLİĞİ VAR UYUMSUZLUK SORUNU OLMAZ![]()
MSI MPG Z790 EDGE WIFI INTEL Z790, LGA1700, DDR5, 7200MHZ(OC), PCI-E Gen5 M.2 USB3.2, 2.5G LAN, WI-FI 6E, ATX Anakart - inventus
MSI MPG Z790 EDGE WIFI INTEL Z790, LGA1700, DDR5, 7200MHZ(OC), PCI-E Gen5 M.2 USB3.2, 2.5G LAN, WI-FI 6E, ATX Anakartinventus.com.tr
Normalde asus firması güncelleyip gönderiyor biosu ama bazen biz yapmak zorunda kalıyoruz. Fakat ben bu ihtimali de düşürüyorum ramlarin doğru takılmamasına sorunu buluyorum. AçıkcasıYenisini satın alıcamda alırkene yaptırılabilir mi o?
yunus parası tuzlu o yüzden üst sınıflara çıkamıyoruz zaten öyle olsa alacağı anakart belliBU ATTIĞIMDA BİOS FLASHBACK ÖZELLİĞİ VAR UYUMSUZLUK SORUNU OLMAZ
Ramleri tek tekte denedim hatta tamirciyede götürdümNormalde asus firması güncelleyip gönderiyor biosu ama bazen biz yapmak zorunda kalıyoruz. Fakat ben bu ihtimali de düşürüyorum ramlarin doğru takılmamasına sorunu buluyorum. Açıkcası
yunus parası tuzlu o yüzden üst sınıflara çıkamıyoruz zaten öyle olsa alacağı anakart belli![]()
Bu ddr 4BUNDADA BİOS FLASHBACK MEVCUT BÜTÇE YETERSE DÜŞÜNÜLEBİLİR![]()
MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.199,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
YANLIŞ LİNKİ ATMIŞIM.Bu ddr 4
Ddr 4 anakart ddr 5 ram e uymaz değil mi?Şimdi güzel insan sana resim atacağım.
O resimdeki anakartlara bak hangisi sana uygun gelirse fiyat olarak alabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 13268
Bu yukardaki resim işlemciyi deneyen kullanıcılar tarafından aldı sana en iyi uyan;
![]()
Asus PRIME Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus PRIME Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 10.396,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
UYMAZDdr 4 anakart ddr 5 ram e uymaz değil mi?
yapıları farklı bir kere takmaya çalışırsan ya ram elinde kalır ya anakartın soketiDdr 4 anakart ddr 5 ram e uymaz değil mi?
Hocan az önce p serisi alma diyordunuz kafam karıştı iyice.dŞimdi güzel insan sana resim atacağım.
O resimdeki anakartlara bak hangisi sana uygun gelirse fiyat olarak alabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 13268
Bu yukardaki resim işlemciyi deneyen kullanıcılar tarafından aldı sana en iyi uyan;
![]()
Asus PRIME Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus PRIME Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 10.396,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu p o p değilHocan az önce p serisi alma diyordunuz kafam karıştı iyice.d
Sana 7 bin tl yi aşmayacak güzel bir anakart buluyum mu 15 13900k ya uyum sağlayacak bakıyım mı?bu p o p değilikisi de farklı serilerin p si
![]()
İşte i5-13600k var ona uyacak bir anakart lazım ve ddr5 olmalıbu p o p değilikisi de farklı serilerin p si
Sana 7 bin tl yi aşmayacak güzel bir anakart buluyum mu 15 13900k ya uyum sağlayacak bakıyım mı?
İşte i5-13600k var ona uyacak bir anakart lazım ve ddr5 olmalı