Anakart Önerisi

ogzhan58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ryzen 5 5500 aldım ve yanında b550 aldım çalışmadı servis bozuk dedi iade ettim o yüzden bugün a520m alırken b450 mk indirime girmiş ama zen 2 demişler önerilmemiş sizce hangisini alsam direk tak çalıştır bios ile uğraştırmaz

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Alt model Anakartlar da çok montaj yaptım Bios ile uğraşcağınız bir durum yok sadece yeni toplanmış sistemlerde Windows kurulu olmadığı için açılışta Bios menüye atıyor oradan Windowsu kurup sistemi açıyorsunuz. Diğer türlü Biosla uğraşma durumu işlemci değişikliği yapıldığı zaman oluyor onda da TPM yi resetleyip sistemi açıyorsunız genel olarak bu üç modelden birini aldığınızda direk takıp çalıştırabilirsiniz, açılışta Bios bir iki işlem seçeneği sorabilir şunu bunu yapın diyerek başka bir uğraşınız olmaz.

KS

ogzhan58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alt model Anakartlar da çok montaj yaptım Bios ile uğraşcağınız bir durum yok sadece yeni toplanmış sistemlerde Windows kurulu olmadığı için açılışta Bios menüye atıyor oradan Windowsu kurup sistemi açıyorsunuz. Diğer türlü Biosla uğraşma durumu işlemci değişikliği yapıldığı zaman oluyor onda da TPM yi resetleyip sistemi açıyorsunız genel olarak bu üç modelden birini aldığınızda direk takıp çalıştırabilirsiniz, açılışta Bios bir iki işlem seçeneği sorabilir şunu bunu yapın diyerek başka bir uğraşınız olmaz.
Ben b550 aldım onda bios güncel değil diye açmadı

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Ben b550 aldım onda bios güncel değil diye açmadı
sc3.png

Tuf Gaming Anakarta direkt taktım çalıştırdım Biosu sonradan keyfi güncelledim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri